Smaiļotājam Rumjancevam trešā vieta PK posmā 200 metru distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs svētdien izcīnīja trešo vietu Portugālē notiekošā Pasaules kausa posma finālsacensībās 200 metru distancē smailīšu vieniniekiem, kamēr ceturto vietu ieguva Kaspars Tīklenieks.

A finālā par sacensību uzvarētāju tika kronēts Maksims Bomū no Francijas, kurš finišu 200 metros sasniedza pēc 34,908 sekundēm. Tikmēr otro vietu, atpaliekot 0,256 sekundes, ieguva ukrainis Igors Trunovs, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Rumjancevs, kurš uzvarētājam piekāpās par 0,670 sekundēm.

Savukārt augsto ceturto vietu ieguva Tīklenieks, kurš no tautieša Rumjanceva atpalika par 0,356 sekundēm.

Kā vēstīts, piektdien Rumjancevs, kurš pērn Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs šajā distancē palika piektais, savā priekšsacīkšu braucienā bija otrais un viņam bija jāpiedalās pusfinālā, kurā sestdien izdevās izcīnīt uzvaru. Savukārt Tīklenieks uzvarēja savā braucienā un uzreiz ieguva ceļazīmi uz finālu.

Pērn Tīklenieks duetā ar Denisu Volkovu izcīnīja sudraba medaļu Eiropas čempionātā U-23 vecuma grupā 200 metru distancē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu