Klāt pasaules hokeja čempionāta 1/4 fināla mači

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

ASV - Somija, Šveice - Zviedrija, Kanāda - Vācija un Krievija - Čehija ir pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfināla valstsvienību pāri, kuros ceturtdien Ķelnē (Vācija) un Parīzē (Francija) noskaidros turnīra pusfinālistus.

Latvijas hokeja līdzjutējiem interesanti būs skatīties vienas no galvenajām favorītēm Kanādas un Vācijas dueli. Tieši Vācijas hokejisti izšķirīgajā grupas turnīra mačā aizlika priekšā kāju cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Turnīra mājinieki Boba Hārtlija komandu Ķelnē pārspēja 4:3 pēcspēles metienu sērijā.

Šis mačs sāksies plkst. 21.15 pēc Latvijas laika.

Kanāda B apakšgrupā ieņēma pirmo vietu, kamēr Vācija A grupā palika ceturtajā pozīcijā. Bukmeikeri par pārliecinošu pāra favorīti uzskata Kanādas valstsvienību.

Dienas pirmajā ceturtdaļfināla pārī (plkst. 17.15) «Lanxess» arēnā ASV spēlēs ar Somijas komandu. Šo maču tiešraidē pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

ASV priekšsacīkstēs bija spēcīgākā vienība Ķelnes grupā, savukārt Somijas izlase B apakšgrupā ierindojās ceturtajā vietā.

Tikmēr otrajā agrajā spēlē Parīzē Vācijas speciālista Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas izlase cīnīsies ar Čehijas komandu. Par šā pāra favorīti uzskata Krievijas valstsvienību, kurai tiek paredzēta vieta finālā.

Vakarā plkst. 21.15 «AccorHotels» arēnā Parīzē Zviedrijas izlase tiksies ar Šveici. Bukmeikeru vērtējumā lielākas iespējas uzvarēt spēlē ir Skandināvijas komandai.

Pusfināla mači risināsies 20. maijā, bet dienu vēlāk tiks sadalītas medaļas.

Latvijas izlase, kas sacensībās demonstrēja atzīstamu un acij tīkamu hokeju, pasaules čempionātā ierindojās 10. vietā. Trešdienas vakarā valstsvienība atgriezās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu