Vītoliņš: Hārtlijs Latvijas izlasē ieviesis Kanādas rokrakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Krievijas hokeja izlases treneris Harijs Vītoliņš atzinīgi izteicies par Latvijas nacionālo komandu pasaules čempionātā. Viņš mūsu valstsvienībā pamanījis Kanādas hokeja rokrakstu.

«Latvija līdzvērtīgi cīnījās ar zviedriem un amerikāņiem. Viņi nerealizēja savus momentus, kurus izveidoja. Pretējā gadījumā būtu vēl pavisam citādāka spēle,» Krievijas medijos citēts Vītoliņš. «Latvijas vienība šajā pasaules čempionātā labi izskatās - ātri puiši, būs nopietna spēle. Bobs Hārtlijs izlasē ieviesis tīru Kanādas rokrakstu.»

Kā zināms, Kanādas valstsvienība ir viena no spēcīgākajām pasaulē un allaž bijusi galvenā favorīte visos turnīros, kuros piedalās.

Vītoliņš neslēpa, ka viena no Krievijas izlases spožākajām zvaigznēm Jevgeņijs Kuzņecovs pret Latviju spēlēs centra uzbrucēja pozīcijā.

«Mūsu uzdevums būs izcīnīt uzvaru,» teica Vītoliņš. «Uzbrukums mūsu komandai ir lielisks, kreatīvs, bet vienmēr ir iespējas sniegumu uzlabot.»

Gan Krievijas, gan Latvijas komandai pasaules čempionāta Ķelnes grupas turnīrā atlicis aizvadīt divus mačus. Visām pārējām izlasēm pa vienam. Latvijas - Krievijas spēles iznākums turnīra tabulā mūsu vienībai neko nemainīs, galvenā cīņa par ceturtdaļfinālu būs dienu vēlāk ar mājinieci Vāciju.

Dienas pirmajā spēlē (plkst. 17.15) Ķelnes grupā Dānija tiksies ar Zviedriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu