Atbalstītāji Hokeja fanu mājā «Dinamo Rīga» palīdz Latvijas valstsvienībai izcīnīt trešo uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kaislīgi atbalstītāji Hokeja fanu mājā «Dinamo Rīga» palīdz Latvijas valstsvienībai Pasaules čempionātā izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas. «Fani un atbalsts dod spēku! Pat, ja atrodamies tūkstošiem kilometru tālu, mēs jūtam atbalstu no Latvijas,» ne reizi vien atzinuši mūsu hokejisti. Kopīgs atbalsts ir dubultā vērts un šodien par to pārliecinājās Latvijas hokeja vienības atbalstītāji Hokeja fanu mājā «Dinamo Rīga», Ķīpsalā.

Pulcējušies kuplā skaitā, turot īkšķus, saucot atbalsta vārdus un ne mirkli nezaudējot ticību uzvarai, fani palīdzēja Latvijas valstsvienībai Pasaules čempionātā hokejā izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas! Ķīpsalā pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» Hokeja fanu māja «Dinamo Rīga», kur uz lielajiem ekrāniem var sekot līdzi visu spēļu translācijai, ir atvērta visu Pasaules hokeja čempionāta laiku līdz pat 21. maijam. Taču īpaši viesi, atrakcijas un aktivitātes fanu mājā notiek Latvijas izlases spēļu laikā. Šodien «Dinamo mājā» kopā ar vairāk nekā 500 lieliem un maziem faniem, hokejistiem līdzi juta arī Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis, kā arī grupas «Dzelzs vilks» mūziķi.
Spēles starplaikos viesi ar Viaplay Sport studijas saimnieku Edgaru Barbaku dalījās savos iespaidos un, lai arī ne viss gāja gludi, neslēpa – ticība uzvarai ir un, tā piepildījās! Latvijas hokejistiem, dzirdot fanu uzmundrinājumus spēles norises vietā arēnā Ķelnē, un, pilnīgi noteikti jūtot arī atbalstu no atbalstītājiem Latvijā, mača pēdējās minūtēs izdevās gūt uzvaru Itālijas hokejistus pārspējot ar rezultātu 2:1.
Konkursi, atrakcijas, viesi, balvas, gardas uzkodas un dzērieni ikvienu Dinamo Rīga fanu atkal gaidīs jau pēc divām dienām – 11. maijā, kad Latvijas valstsvienība stāsies pretī Zviedrijas hokejistiem. Spēles sākums ceturtdien ir pulksten 21:15, bet fani uz atrakcijām, konkursiem un tikšanos ar īpašajiem Dinamo Rīga fanu mājas viesiem tiks gaidīti jau no pulksten 20:15.
Rīt, mūsu hokejistu atpūtas dienā, fanu mājā «Dinamo Rīga» būs nodrošināta iespēja uz lielajiem ekrāniem skatīties citu komandu spēles.
Nāc arī tu un lieliskā atmosfērā atbalsti mūsu hokejistus!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu