Itālijas izlases aizsargs: Pret Latviju būs jāspēlē kompakti, jo īpaši aizsardzībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Itālijas hokeja izlasei pasaules čempionāta mačā pret Latviju būs jāspēlē disciplinēti un nedrīkstēs zaudēt koncentrēšanos, atzīmē valstsvienības aizsargs Tomass Larkins.

Mačs Ķelnē sāksies plkst.17.15 pēc Latvijas laika. Šo maču tiešraidē translēs televīzijas kanāli TV3 un 3+.

Itālija pasaules čempionāta pirmajā mačā parādīja sīvu pretestību Slovākijai, pagarinājumā piekāpjoties ar 2:3, bet otrajā spēlē tika ciests smags fiasko 1:10 pret Krieviju.

«Pret Slovākiju spēlējām ar iepriekš iestrādātu sistēmu, spējām turēties pretī un sagādāt problēmas pretiniekiem. Otrais mačs nebija tāds, kā vēlētos, pārāk daudz noraidījāmies un nespēlējām pēc savas sistēmas,» Itālijas Hokeja federācija citē Larkinu.

Aizsargs atzīmē, ka komanda būs pietiekami koncentrējusies mačam ar Latviju.

«Apzināmies, ka spēlēs pret Latviju un ASV vajadzēs spēlēt disciplinēti un nedrīkstēs zaudēt koncentrēšanos. Mums jāspēlē kompakti, jo īpaši aizsardzības zonā. Būs jābūt pacietīgiem, bet tajā pat laikā nevar aizmirst par radošumu,» skaidroja Larkins.

Latvijas izlase pasaules čempionātu iesākusi ar divām uzvarām. Vispirms latvieši ar 3:0 uzveica Dāniju un ar 3:1 arī Slovākiju. Šī ir pirmā reize, kad Latvijas izlasei planētas meistarsacīkstes izdevies uzsākt ar divām uzvarām. Pirms tam vienīgo reizi tā pasaules čempionātu ar panākumu bija sākusi 2014.gadā Minskā, taču toreiz otrajā mačā tika piedzīvota neveiksme.

A apakšgrupas kopvērtējumā līdere ar astoņiem punktiem trīs spēlēs ir Krievija, bet tai ar sešiem punktiem seko Latvija un ASV, taču latvieši aizvadījuši par spēli mazāk. Savukārt ceturtā ar četriem punktiem ir Zviedrija, kamēr ar trim punktiem seko Vācija. Tikmēr divi punkti ir Slovākijai, kamēr viens - Itālijai, bet Dānija punktus vēl nav ieguvusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu