UEFA Čempionu līgā noskaidros pirmo finālistu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Eiropas prestižākajā futbola klubu turnīrā - UEFA Čempionu līgā - otrdien noskaidrosies pirmais finālists. Turīnas «Juventus» vienība no Itālijas savā laukumā plkst. 21.45 pusfināla atbildes mačā uzņems «Monaco» futbolistus no Francijas. Tiešraide «Viasat Sport Baltic» kanālā.

Abu komandu pirmajā pusfināla mačā pirms nedēļas Monako uzvaru ar 2:0 svinēja «Juventus» vienība, sperot platu soli pretī turnīra finālam. Spēlē abus vārtus guva rezultatīvais argentīnietis Gonsalo Igvains, kuram abas reizes asistēja brazīlietis Dani Alvešs.

Kopumā «Juventus» ar «Monaco» Čempionu līgas turnīrā tikušās piecas reizes, no kurām trīsreiz uzvaru svinējusi Itālijas komanda, viens mačs noslēdzies neizšķirti un vienā pārāka bija Francijas čempionātā spēlējošā vienība.

Teicamu sniegumu «Juventus» rindās turpina demonstrēt jau pieminētais Igvains, kā arī pieredzes bagātais vārtsargs Džanluidži Bufons, kas Čempionu līgā savus vārtus atstājis neieņemtus vairāk nekā 10 stundas.

«Patīkami apzināties, ka spēlēju kopā ar nākamajiem Mesi, Ronaldu un Neimariem... Pēc gadiem 10, kad jau kādu laiku būšu atpūtā, viņi būs kļuvuši par īstām superzvaigznēm un es to varēšu atcerēties,» UEFA mājas lapā citēts 39 gadus vecais Bufons.

Arī par šīs spēles favorīti tiek uzskatīta «Juventus» komanda, turklāt tā spēlēs savu līdzjutēju priekšā «Juventus Stadium».

Dienu vēlāk pusfināla atbildes spēli aizvadīs Madrides klubi «Real» un «Atletico», kuru dueļa pirmajā mačā uzvaru ar 3:0 guva «Real» vienība, kuras rindās visus trīs vārtus guva Portugāles superzvaigzne Krištianu Ronaldu.

Sacensību fināls risināsies 3. jūnijā Kārdifā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu