«Rangers» uzvar arī otrajā mājas spēlē, panākot izlīdzinājumu pret «Senators»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvarot arī otrajā mājas spēlē, Ņujorkas «Rangers» komanda ceturtdien panāca izlīdzinājumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā ar Otavas «Senators».

Ceturtajā cīņā «Rangers» komanda bija labāka ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:0, 1:1), sērijā līdz četrām uzvarām rezultātam kļūstot 2-2.

Šajā mačā īpaši izcēlās zviedrs Oskars Lindbergs, kurš otrajā trešdaļā guva divus vārtus, bet Taneram Glasam bija divas rezultatīvas piespēles. Tikmēr pa vienai reizei precīzi meta Kriss Kreiders un Niks Holdens, kamēr «Rangers» vārtsargs Henriks Lundkvists atvairīja 22 pretinieku metienus.

Tikmēr «Senators» komandā vienīgo reizi izcēlās Kails Tariss.

«Rangers» komanda viesos ļoti līdzīgā cīņā zaudēja pirmajos divos sērijas mačos, bet trešajā mačā arī uzvarēja tieši ar 4:1.

Kā zināms, otrā Austrumu konferences sērijā pašreizējā Stenlija kausa īpašnieces Pitsburgas «Penguins» ar 3-1 ir priekšā Vašingtonas «Capitals» komandai, kamēr Rietumos Edmontonas «Oilers» cīnās 2-2 ar Anaheimas «Ducks», bet Nešvilas «Predators» ir 3-1 vadībā pret Sentluisas «Blues».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu