Kozlovskis piekritis kandidēt uz Latvijas Futbola federācijas prezidenta amatu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA LETA

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) piekritis kandidēt uz Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatu, ceturtdien vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Kozlovskis pieņēmis aicinājumu pretendēt uz LFF vadītāja amatu pēc pusgadu ilgām sarunām. Aicinājumu ministram kandidēt uz šo amatu bija izteicis LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, kā arī citas LFF atbildīgās personas.

Aģentūra LETA iepriekš vēstīja, ka Kozlovskis arī nākotnē varētu darboties politikā, tomēr pēc 2018.gada rudenī paredzētajām parlamenta vēlēšanām nekandidēs uz iekšlietu ministra amatu.

Kā ziņots, ilggadējais LFF prezidents Guntis Indriksons sola nākamā gada pavasarī atstāt amatu, kurā atrodas jau kopš 1996.gada.

«Futbola sabiedrībai būs gads laika, lai atrastu citu, kurš varētu ieņemt prezidenta amatu. Savu kandidātu atradu, ceru, ka viņš nepārdomās un nākamgad piedalīsies vēlēšanās,» teica Indriksons, kurš vairākkārt apgalvojis, ka viņam solījumu pēc karjeras kļūt par organizācijas prezidentu devis Latvijas futbola valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs.

Arī «Panorāma» šovakar vēstīja, ka uz LFF prezidenta amatu kandidēs arī Gorkšs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu