Tenisa superzvaigzne Serēna Viljamsa pavēsta par grūtniecību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Titulētākā atklātās ēras tenisiste un pašreizējā pasaules ranga vicelīdere Serēna Viljamsa no ASV trešdien internetā pavēstīja, ka gaida bērnu.

Sociālajā tīklā «Snapchat» Viljamsa trešdien ievietoja bildi, kurā redzama dzeltenā bikini, ar parakstu «20 nedēļas».

Līdz ar to Serēna Viljamsa stāvoklī bija jau janvāra beigās, kad Austrālijas atklātā čempionāta finālā pieveica savu vecāko māsu Venusu un tika pie 23. «Grand Slam» vienspēļu titula karjerā, kas ir atklātās ēras labākais rezultāts.

Pērnā gada beigās Viljamsa negaidīti paziņoja par saderināšanos ar sociālā tīkla «Reddit» līdzdibinātāju Aleksi Oheinienu, bet abi satikties sāka 2015.gada oktobrī.

Pati Viljamsa līdz šim pēdējo paziņojumu bija veikusi marta pirmajā pusē, kad pavēstīja, ka kājas traumas dēļ nepiedalīsies prestižajos Indianvelsas un Maiami turnīros. Tas nozīmēja, ka iespēju atgriezties WTA ranga līderes godā izmantoja vāciete Angelika Kerbere, kura pirmo pozīciju amerikānietei zaudēja pēc Austrālijas atklātā čempionāta.

Pirmoreiz Kerbere Viljamsu apsteidza pērnās sezonas beigās. Toreiz amerikāniete ranga līderes godā bija 186 nedēļas pēc kārtas, atkārtojot vācietes Štefijas Grāfas rekordu, bet nespējot to pārspēt.

Kopumā karjeras laikā Viljamsa pasaules ranga pirmajā vietā atradusies 316 nedēļas, kas ir trešais visu laiku labākais rādītājs.

Zīmīgi, ka pašlaik grūtniecības atvaļinājumā ir arī Serēnas Viljamsas ļoti laba draudzene Viktorija Azarenka, kura decembrī dāvāja dzīvību savam pirmdzimtajam, bet jūlija un augusta mijā atgriezīsies kortā.

Iepriekš tenisistes ir sekmīgi spējušas atgriezties pasaulē pēc bērna dzemdēšanas. Piemēram, beļģietei Kima Klijstersa spēja atgriezties augstākajā līmenī pēc katras no savām divām grūtniecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu