Latvijas junioru un ratiņkrēslu komandas cīnīsies par Baltijas čempionu titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lieldienu svētkus Latvijas junioru un ratiņkrēslu komandas aizvadīs saspringtā cīņā par Baltijas junioru un Baltijas ratiņkrēslu čempionu titulu. Abas sacensības paralēli tiks izspēlētas Kērlinga hallē no 13. līdz 16. aprīlim.

Šogad Baltijas junioru čempionātā piedalīsies rekordliels Latvijas puišu un meiteņu komandu skaits. Puišu konkurencē no Latvijas startēs četras komandas: pagājušā gada Baltijas čempioni TKK/Bremanis, kā arī KKR/Vondas, TKK/Zasa un VKK/Salmiņa komandas, savukārt meiteņu konkurencē piedalīsies TKK/Bremane, kura izcīnīja Baltijas čempiona titulu pērn, kopā ar SK OB/Stabulnieces un VKK/Salmiņas komandām. Turnīrā starp daudzajām Latvijas komandām sevi centīsies pierādīt Lietuvas puišu komanda LTU/Čepulis un Igaunijas meiteņu komanda EST/Madisson.

Turnīrs iesāksies ar pirmo spēli 13.aprīlī plkst. 8:00. Komandas, sadalītas divās apakšgrupās, izspēlēs apļa turnīru, pēc kura noskaidrosies pusfinālisti. Svētdien plkst. 12:00 norisināsies meiteņu finālspēle, bet puišu finālspēle tiks izspēlēta plkst. 15:00.

Baltijas junioru čempionātā labākā startējošā komanda puišu konkurencē un meiteņu konkurencē kļūs par jaunajiem Latvijas čempioniem.

Otrajā Baltijas ratiņkrēslu kērlinga čempionātā, tāpat kā pērn, piedalīsies trīs komandas no Latvijas. Kopā ar Alliance/Dimbovska, KKR/Nicmaņa un Daugavpils/Valaiņa komandām šajā turnīrā par Baltijas čempionu titulu sacentīsies Lietuvas komanda LTU/Joniškis un Igaunijas EST/Villiste.

Komandas izspēlēs viena apļa turnīru, pēc kura tad noskaidrosies tās komandas, kuras svētdien, plkst. 9:00 spēlēs finālā un par 3.vietu. Turnīra pirmā spēle sāksies 13.aprīlī plkst. 11:00.

Lai palielinātu spēļu praksi un noskaidrotu spēcīgāko Latvijas komandu, Baltijas čempionātā divas labāk startējušās komandas turpinās cīņu Latvijas ratiņkrēslu kērlinga čempionāta finālā. Komanda, kura izcīnīs divas uzvaras, kļūs par Latvijas čempioniem. Latvijas čempionāta finālā startējošās komandas tiks paziņotas uzreiz pēc Baltijas čempionāta fināla. Pirmā spēle Latvijas čempiona noskaidrošanai sāksies 16.aprīlī plkst. 18:00, bet atlikušās spēles tiks aizvadītas 17.aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu