Zāģeris sāk Spēkavīru čempionu līgas uzvarētāja titula aizstāvēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu spēkavīrs Dainis Zāģeris šo sestdien, 8. aprīlī, turpinās sezonu, startējot Spēkavīru čempionu līgas otrajā posmā Vācijas pilsētā Ķelnē.

Kopā ar latviešu sportistu startēs vēl četrpadsmit spēkavīri. Pēc pirmā posma līdera lomā esošais kanādietis Žans Fransuā Karona, slovēnis Matjāžs Belšaks, vācietis Rafaels Gordzieliks, anglis Grahams Hicks un citi. Cīņa solās būt spraiga, jo konkurence ir liela. Dalībnieki rūpīgi trenējušies, lai visas sezonas garumā iegūtu pēc iespējas vairāk punktu un būtu to desmit vīru starpā, kuri par Čempiona līgas titulu cīnīsies finālā.

FIBO Spēkavīru čempionu līgas otrajā posmā atlētiem būs jāveic vairāki spēka vingrinājumi, piemēram, jāceļ baļķis uz maksimālo svaru, kā arī seši dažāda smaguma atlanta akmeņi un hantele uz reižu skaitu. Jāveic fermera pastaiga, notiks arī stumšanās ar baļķi, kas salīdzinoši reti iekļauts šāda līmeņa sacensībās.

Dainis Zāģeris 2017. gada sezonu iesāka ar dalību «Europe’s Strongest Man», tomēr otrajā sacensību dienā pēc ceturtā vingrinājuma veikšanas sliktās pašsajūtas dēļ no turpmākās cīņas par šā gada Eiropas spēcīgākā vīra titulu izstājās. Pēc veiktajām veselības pārbaudēm ārsti deva atļauju turpināt sezonu, un arī pats sportists atzīst, ka jūtas labi un ir gatavs čempionu līgas otrajam posmam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu