Latvijas futbola izlase pasaules rangā sasniedz savu antirekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas nacionālā valstsvienība pasaules Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pasaules rangā sasniegusi savu antirekordu, ieņemot 124.pozīciju.

Mēneša laikā Latvijas futbola izlase zaudēja 13.pozīcijas. Mūsu komandas kontā tagad ir 265 reitinga punkti, bet pirms tam bija 312. Iepriekšējais Latvijas antirekords 2013.gada jūnijā, kad vienība ieņēma 119.vietu.

Latvijas komanda Pasaules kausa izcīņas B apakšgrupas mačā pagājušajā nedēļā ar 0:1 piekāpās Šveices futbolistiem, bet divas dienas vēlāk pārbaudes mačos viesos ar 0:5 cieta sagrāvi pret Turcijas izlasi.

Pēc šīm neveiksmēm no amata atkāpās Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars. Viņš Latvijas valstsvienību vadīja no 2013.gada jūlija.

Latvijas izlase Pasaules kausa izcīņas B grupā ar trijiem punktiem ieņem priekšpēdējo, piekto vietu. Nākamo dueli mūsu komanda aizvadīs jūnijā pret Portugāli.

Pirmajā ranga desmitniekā notikušas pāris izmaiņas. Līderpozīciju tagad ieņem Brazīlija (+1), Argentīna (-1) noslīdējusi uz otro vietu, bet trešā nemainīgi ir Vācija. Ceturto pozīciju ieņem Čīle, piektajā vietā atrodas Kolumbija (+2), sestā ir Francija, septītajā vietā atrodas Beļģija (-2), kurai seko Portugāle, Šveice (+2) un Spānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu