Bokseris un policists Briedis kļuvis par medikamentu ražotāja drošības dienesta vadītāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valsts policijas inspektors un pazīstamais bokseris Mairis Briedis kļuvis par medikamentu ražotāja «Rigvir» drošības dienesta vadītāju, liecina Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā atrodamā Brieža amatpersonas 2016.gada deklarācija.

Pērn algā Valsts policijā viņš saņēmis 12 008 eiro. Par darbu «Rigvir» drošības dienestā Briedis saņēmis 9287 eiro. 2015.gadā Briedis vēl nestrādāja «Rigvir», liecina 2015.gada deklarācija.

Bāru nozarē strādājošais uzņēmums «Ahti» viņam pagājušā gadā pārskaitījis 21 765 eiro. Algā no aviācijas sfēras uzņēmuma «Wings 4 Sky Group» viņš saņēmis 4353 eiro, bet honorārā no degvielas tirgotāja «Virš-A» saņēmis 3729 eiro.

Pabalstā no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Briedis saņēmis 819 eiro, savukārt Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centrs viņam pārskaitījis 250 eiro.

Ņemot vērā iepriekšminēto Briedis pērn kopumā ienākumos saņēmis 52 211 eiro.

Brieža īpašumā ir zeme un ēka Olaines pagastā. Pērn viņam bija 15 100 eiro lielas parādsaistības.

Briedis šobrīd ir Latvijas labākais bokseris. Viņš pagājušā sestdienā Dortmundē uzvarēja Vācijas pārstāvi Marko Huku un izcīnīja Pasaules Boksa padomes čempiona titulu pirmā smagā svara kategorijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu