Latvijas izlasei pievienojās ar Vašingtonas «Capitals» līgumu noslēgušais Bindulis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Amanda Bouena

Gatavojoties pasaules čempionātam Ķelnē, Latvijas hokeja izlasei pievienojies aizsargs Kristofers Bindulis, vēsta LHF «Twitter» profils.

Savukārt trešdien izlasei pievienosies Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) kluba «American Int'l College» aizsargs Jānis Jaks.

Marta sākumā Bindulis parakstīja vienošanos ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas «Capitals», taču pēc tam tika nosūtīts uz AHL, kur nevienu maču vēl nav aizvadījis.

Šosezon Bindulis iesāka NCAA vienībā «Lake Superior State», kur 28 cīņās iekrāja 12 (1+11) rezultativitātes punktus. Savukārt Jakss šosezon 27 cīņās guva 5 vārtus un veica 7 rezultatīvas piespēles.

Pirmdien Latvijas izlases treniņnometnei pievienojušies aizsargi Edmunds Augstkalns, Edgars Siksna, Maksims Širokovs un uzbrucēji Roberts Bukarts, Kirils Tambijevs, Oskars Batņa un Koba Jass.

No otrdienas Latvijas izlases kandidāti turpinās trenēties divās grupās.

Ceturtdienas rītā Latvijas izlase dosies uz Daugavpili, kur piektdien un sestdien ir paredzētas divas pārbaudes ar Baltkrievijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu