Braients: Sezonas MVP būtu jāiegūst diviem spēlētājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Leģendārais Losandželosas «Lakers» basketbolists Kobe Braients uzskata, ka šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākā spēlētāja tituls būtu jāpiešķir gan Oklahomasitijas «Thunder» līderim Raselam Vestbrukam, gan Hjūstonas «Rockets» zvaigznei Džeimsam Hārdenam.

«Tiešām uzskatu, ka šajā sezonā vērtīgākā spēlētāja balvu ir pelnījuši divi basketbolisti,» izdevumā «The Score» citēts Braients. «Vienu nav iespējams izvēlēties. Neko tamlīdzīgu līdz šim neesam redzējuši.»

Vestbruks šajā sezonā jau iekrājis 36. «triple-double» un ir ceļā, lai kļūtu par visu laiku bagātāko basketbolistu vienas sezonas laikā iekrāto «triple-double» skaita ziņā. NBA rekordists ir leģendārais Oskars Robertsons, kurš 41 «triple-double» no saviem karjeras 181 savāca 1961./1962. gada sezonā.

«Ja pajautāsiet kādam no viņiem, tad abi atzīs, ka aizvada lielisku sezonu. Būtu tikai godīgi, ja MVP balvu saņemtu viņi abi, jo līdz šim neesam redzējuši, ka divi spēlētāji vienā sezonā demonstrē tādu basketbolu,» norādīja Braients, kurš šo balvu ieguva 2008. gadā.

Hārdens aizvada individuāli savu veiksmīgāko sezonu, turklāt «Rockets» rāda teicamu spēli un jau garantējusi dalību izslēgšanas spēļu turnīrā.

Ar viņiem konkurēs arī Klīvlendas «Cavaliers» zvaigzne Lebrons Džeimss un Dāvja Bertāna komandas biedrs Sanantonio «Spurs» vienībā Kavai Lenards.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu