Porziņģa komandas biedram par aizliegto vielu lietošanu piespriedīs 20 spēļu diskvalifikāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas «Knicks» komandas biedrs Žoakims Noā par aizliegto vielu lietošanu saņems 20 spēļu diskvalifikāciju, vēsta interneta portāls «The Vertical».

Francijas centra Noā organismā konstatēta pārāk liela NBA aizliegta preparāta koncentrācija, taču pagaidām netiek atklāts, kas ir šis preparāts.

Tiek vēstīts, ka Noā diskvalifikācijas dēļ izlaidīs šīs sezonas pēdējās desmit spēles, kā arī nākamās sezonas pirmos desmit mačus. Tiesa, francūzis traumas dēļ nav spēlējis kopš 4.februāra, bet iepriekšējā mēneša beigās viņam tika veikta ceļgala artroskopiskā operācija.

Plānots, ka par Noa diskvalifikāciju oficiāli tiks paziņots sestdien.

Viņš «Knicks» komandai pievienojās pirms šīs sezonas, noslēdzot četru gadu līgumu par 72 miljoniem ASV dolāru (66 miljoni eiro).

Šosezon viņš 46 spēlēs, kurās visās laukumā devies sākumsastāvā, vidēji guvis piecus punktus mačā, kā arī izcīnījis 8,8 atlēkušās bumbas, kas ir labākais rādītājs komandā.

Iepriekš Noā deviņas sezonas pārstāvēja Čikāgas «Bulls» komandu. Viņš ir leģendārā Francijas tenisista Janika Noā un 1978.gada «Mis Zviedrija» uzvarētājas Sesīlijas Rodes dēls.

Noā jau ir bijušas problēmas ar natļautām vielām, jo 2008.gadā viņš tika īslaicīgi apcietināts par marihuānas glabāšanu un alkohola lietošanas noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu