Porziņģi un Entoniju neapmierina «Knicks» treneru darbs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/TVNET

Saskaņā ar izdevuma «New York Daily News» rīcībā esošo informāciju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētāji, tostarp Kristaps Porziņģis, vairs neuztverot nopietni komandas galveno treneri Džefu Hornačeku.

Galvenie protesta iniciatori pret Hornačeka darbu esot «Knicks» līderi Porziņģis un Karmelo Entonijs, no kura šajā sezonā kluba vadība centās atbrīvoties, taču nesekmīgi. Viņa līgumā iekļauts punkts, kas paredz, ka pret paša gribu Entoniju nevar aizmainīt.

Tieši 221 centimetru slaidais latvietis un Entonijs esot neapmierināti ar treneru korpusa darbu.

«New York Daily News» vēsta, ka pagājušajā nedēļā, pēc «Knicks» vienības zaudējuma 93:104 Milvoki «Bucks», komandas sapulci, kurā uzstājies Hornačeks, Entonijs ignorējis un nav piedalījies.

«Knicks» komanda 14 mačus līdz regulārā čempionāta beigām atrodas sešu uzvaru attālumā no izslēgšanas spēļu zonas Austrumu konferencē. Tā ar 27 uzvarām un 41 zaudējumu ir 12. vietā savā konferencē un, visticamāk, vairs neiesaistīsies cīņā par iekļūšanu spēcīgāko astoņu komandu skaitā.

Pirms nākamās spēles ar līgas pastarīti Bruklinas «Nets» Hornačeks žurnālistiem atzina, ka ir izkāris balto karogu un «izslēgšanas turnīrs varētu būt neaizsniedzams».

Iepriekšējā mačā pret Indiānas «Pacers» Ņujorkas basketbolisti atgriezās pie «trijstūra sistēmas uzbrukuma». Tas īsti nenostrādāja, jo tika iemesti 87 punkti, bet komanda aizvadīja vienu no labākajām spēlēm šosezon aizsardzībā, pretiniekam ļaujot iemest vien 81 punktu. «Knicks» pārtrauca trīs spēļu zaudējumu sēriju.

Hornačeks «Knicks» komandas vadības grožus pārņēma pirms šīs sezonas. Tika nokomplektēts talantīgs sastāvs, kam paredzēja stabilu vietu izslēgšanas mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu