BK «Ventspils» pastiprinās ar iepriekš «Jēkabpilī» spēlējušo O'Braienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Basketbola klubs «Ventspils» savu sastāvu papildinājis ar 28 gadus veco amerikāņu centra spēlētāju Todu O'Braienu, kurš iepriekš Latvijā pārstāvējis «Jēkabpils» komandu, vēsta Kurzemes kluba mājas lapa. Līgums noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

211 cm slaidais O'Braiens savu profesionālo basketbolista karjeru sāka tieši Latvijā, kad 2012./2013. gada sezonu aizvadīja BK «Jēkabpils» sastāvā. Toreiz viņš aizvadīja 36 spēles, vidēji spēlē guva 16 punktus un izcīnīja 9 atlēkušās bumbas.

«Ar Toda pievienošanos mūsu klubam ceram uzlabot komandas spēli tiešā groza tuvumā, cīņā par atlecošajām bumbām un «pagarināt» komandas spēlētāju rotāciju, dodot atpūtu komandas līderiem. O'Braiens ar komandu ir kopā jau no pagājušās nedēļas, ir pietiekami labā sportiskā formā, tomēr, kā ikvienam, nepieciešams laiks, lai pilnvērtīgi iekļautos komandas sastāvā. Tieši komandas spēle ar pietiekami plašu sastāva rotāciju ir bijis mūsu spēks sezonas garumā, ko arī ceram izmantot atlikušajās regulārās sezonas spēlēs un izslēgšanas spēlēs, cīņā par Latvijas Basketbola līgas čempionu titulu,» sacīja BK «Ventspils» valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

O'Braiens savas karjeras laikā pārstāvējis tādus klubus kā «Hermine Nantes Atlanctique» (Francija), «Oita Heat Devils» (Japāna), spēlējis arī Polijas klubā «MKS Dabrowa Gornicza».

2016./2017. sezonas daļu aizvadīja Libānas klubā «Sagesse – Al Hekmeh Beirut», vidēji spēlē guva 10 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

Debiju O'Braiens «Ventspils» rindās piedzīvos sestdien «Olybet» LBL līgas ietvaros, kad Kārļa Muižnieka trenētā komanda uzņems BK «Ogre/Kumho/Tyre».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu