Putniņa ar 26 punktiem palīdz «Stambulas Universitāte» komandai pagarinājumā izcīnīt uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas izlases basketboliste Aija Putniņa sestdien aizvadīja teicamu spēli Turcijas čempionātā, ar 26 gūtiem punktiem palīdzot «Stambulas Universitātes» komandai viesos tikt pie panākuma pagarinājumā.

«Stambulas Universitāte» sestdien sīvā cīņā ar 93:90 (19:27, 23:16, 18:12, 19:24, 14:11) uzveica «Girne Universitesi» komandu.

Putniņa šajā mačā nospēlēja iespaidīgas 44 minūtes un 15 sekundes, trāpot desmit no 15 divpunktniekiem un sešus no astoņiem «sodiņiem».

Tāpat latviete izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas zem groza, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja četras piezīmes.

Pirms pēdējās ceturtdaļas «Stambulas Universitāte» bija vadībā ar 60:55, taču pretinieces spēja atspēlēties, bet pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 79:79. Tomēr papildlaikā labākās bija viesu komandas basketbolistes, izcīnot trešo uzvaru pēdējās četrās čempionātā aizvadītās spēlēs.

Turcijas dāmu basketbola čempionāta kopvērtējumā vadībā ar 16 uzvarām 19 spēlēs atrodas Stambulas «Yakin Dogu Universitesi» komanda, kamēr ceturtā ar 14 panākumiem ir Kristīnes Vītolas pārstāvētā Stambulas «Galatasaray». Savukārt «Stambulas Universitāte» ar 11 uzvarām 20 mačos piektā.

«Galatasaray» komanda pirmdien tiksies ar Samsunas «Canik» komandu, kurā šo sezonu sāka Elīna Babkina, taču viņa pirms divām nedēļām pārcēlās uz Spānijas čempionātu. Piektdien Vītola palīdzēja «Galatasaray» sasniegt Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirokausa pusfinālu, kurā spēlēs tikai Turcijas komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu