Ksavi Alonso pēc sezonas noslēgs karjeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas pussargs Ksavi Alonso, kurš pārstāv Vācijas futbola flagmani Minhenes «Bayern», pēc šīs sezonas beigs futbolista karjeru, viņš paziņojis sociālajā tīklā «Twitter».

«Es dzīvoju futbolā un mīlēju to. Paliec sveika, skaistā spēle,» viņš raksta.

Savas karjeras laikā 35 gadus vecais Alonso pārstāvējis Sansevastjanas «Real Sociedad» (Spānija), «Liverpool» (Anglija), Madrides «Real» (Spānija) un Minhenes «Bayern», kas viņa karjerā kļūs par pēdējo klubu.

Spānijas izlases rindās viņš divreiz kļuvis par Eiropas čempionu, 2010. gadā ieguva Pasaules kausu. Klubu līmenī Alonso divreiz triumfējis UEFA Čempionu līgā un ieguvis arī citas nozīmīgas trofejas.

«Tas viennozīmīgi nebija viegls lēmums. Uzskatu, ka šis ir īstais brīdis šādam solim. Labāk beigt karjeru agrāk nekā pārāk vēlu. Jūtos labi un gūstu prieku no spēlēšanas «Bayern» komandā. Tomēr īstais brīdis ir pienācis,» Minhenes «Twitter» kontā citēts Alonso.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu