Avīze: Sandis Ozoliņš tomēr neiesaistīsies Latvijas izlases darbā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu leģendārais aizsargs Sandis Ozoliņš tomēr neiesaistīsies Latvijas hokeja izlases darbā, pirmdien vēsta laikraksts «Diena».

Laikraksts ziņo, ka Latvijas Hokeja federācija (LHF) nav akceptējusi Ozoliņa finansiālos nosacījumus. Februārī Latvijas valstsvienība aizvadīja pirmos treniņus komandas jaunā galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā, turklāt speciālists izteicās, ka pašmāju hokeja leģendai vienībā tiks piemeklēta kāda loma. Zīmīgi, ka februārī notikušajos treniņos Ozoliņš bija izlases tuvumā.

Pašlaik 44 gadus vecais Ozoliņš šosezon kļuva par vienu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Normunda Sējēja palīgiem. Savulaik viņš kā hokejists Hārtlija vadībā spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolorado «Avalanche».

Ar pirmdienu Latvijas hokeja izlase Hārtlija un viņa palīga Žaka Klutjē vadībā atsāks gatavošanos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam, turklāt pirmajos treniņos piedalīsies arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas «Rīga» galvenais treneris Ronalds Ozoliņš. Viņš ar valstsvienību strādās, kamēr nebūs ieradies KHL kluba Toljati «Lada» galvenais treneris Artis Ābols, kurš ir nozīmēts kā viens no Hārtlija palīgiem.

Treneru rīcībā sākotnēji būs lielākoties Rīgas «Dinamo» hokejisti, kamēr ceturtdien treniņprocesā iesaistīsies arī Lauris Dārziņš, kurš pašlaik ir izbraucis no valsts. Šonedēļ trīs dienu treniņprocesā iesaistīsies arī uzbrucēji Sandis Zolmanis un Koba Jass no pašmāju vienības «Kurbads».

Pasaules čempionātā Latvijas izlase Ķelnē A apakšgrupā tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu