Rudņevs nāk uz maiņu «Koln» zaudējumā bundeslīgas grandam «Bayern»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien nāca uz maiņu Vācijas bundeslīgas spēlē, bet viņa pārstāvētā «Koln» savā laukumā ar 0:3 (0:1) piekāpās grandam Minhenes «Bayern».

«Koln» pēc ziemas pārtraukuma četrās bundeslīgas spēlēs cietusi trīs zaudējumus un vienu reizi nospēlējusi neizšķirti.

Mača rezultātu 25.minūtē atklāja «Bayern» spāņu pussargs Havi Martiness, kurš vārtu priekšā saņēma Arturo Vidala piespēli un raidīja bumbu vārtos. Otrā puslaika sākumā «Bayern» vēlreiz lika kapitulēt Ķelnes komandai, jo soda laukuma kreisajā pusē viens pats tika atstāts Huans Vernats.

Spēles 63.minūtē Rudņevs devās uz maiņu, taču nespēja glābt «Koln» no zaudējuma, turklāt pamatlaika beigām Franks Riberī guva trešos vārtus «Bayern» labā.

Citā mačā Dortmundes «Borussia» ar 6:2 (2:0) savā laukumā pārspēja Leverkūzenes «Bayer». Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Pjērs Emeriks Obamejangs.

Vēl no kopvērtējuma augšgala komandām «Hoffenheim» savu skatītāju priekšā ar 5:2 (1:1) pārspēja «Ingolstadt». Uzvarētājiem divus vārtus iesita Ungārijas izlases uzbrucējs Ādams Salai.

Bundeslīgas 23.kārtas izspēle sākās piektdien, kas debitante «Leipzig», kas ir turnīra vicelīdere, viesos nospēlēja 2:2 (1:1) ar «Augsburg».

Bundeslīgas kopvērtējumā «Bayern» 23 mačos iekrājusi 56 punktus, bet «Leipzig» atpaliek par septiņiem punktiem. Tikmēr Dortmundes «Borussia» guvusi 43 punktus, bet par diviem punktiem mazāk ir «Hoffenheim» futbolistiem, kamēr «Koln» ar 33 punktiem atrodama septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu