Rūnijs ticies ar UFC zvaigzni Makgregoru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @SeanSheehanBA

Viena no Anglijas futbola pēdējā gadu desmita spožākajām zvaigznēm Veins Rūnijs ticies ar MMA īru cīkstoni Konoru Makgregoru.

Abas sporta zvaigznes tikušās laikā, kad par viņu karjerām medijos visai bieži parādās dažādas spekulācijas. Makgregors saistībā ar ģimenes pieaugumu pagājis malā no cīņām UFC, bet turpina saunas par iespējamu boksa dueli ar divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu amerikāni Floidu Meivezeru.

Tikmēr ambiciozās Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» komandas kapteinis Rūnijs ir zaudējis vietu vienības pamatsastāvā, kas raisījis spekulācijas par viņa turpmāko karjeru pēc šīs sezonas.

Nesen Liverpūles «Everton» komandas galvenais treneris Ronalds Kūmans izteicās, ka viņš labprāt redzētu 31 gadu veco Rūniju atgriežamies šajā komandā, kurā tas sāka savas profesionāļa gaitas.

«United» galvenais treneris Žuzē Mourinju neslēpa, ka viņš nevar garantēt Rūnijam vietu komandas rindās.

Iepriekš Makgregors ticies arī vienu no pasaules labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu, kurš pārstāv titulēto Madrides komandu «Real».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu