Video: Pēc somu talanta Laines 30. vārtu guvuma sezonā izceļas kautiņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Talantīgais Somijas uzbrucējs Patriks Laine no Vinipegas «Jets» komandas naktī uz trešdienu (Latvijas laiks) guva savus 29. un 30. vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā. Pēc līgas debitanta otrā precīzā metiena izcēlās visai nopietns kautiņš, kurā iesaistījās teju visi laukumā esošie spēlētāji.

18 gadus vecā Laines pārstāvētā «Jets» vienība izbraukumā ar 4:5 piekāpās Toronto «Maple Leafs» vienībai, kurā ar trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās 2016. gada NHL drafta pirmais numurs Ostons Metjūzs.

Laine trīs sekundes pirms otrās trešdaļas beigām ar spēcīgu metienu izvirzīja vadībā (4:3) «Jets» hokejistus. Tūdaļ pēc gūtajiem vārtiem izcēlās asumi, kas pārauga vairākos kautiņos. Saķēries bija arī pats Laine, taču viņš nebija dūru vicināšanas iniciators un centās no kautiņa izvairīties.

Uzvaru laukuma saimniekiem papildlaika trešajā minūtē nodrošināja aizsargs Džeiks Gārdiners, kas izpelnījās spēles spožākās zvaigznes titulu.

Divus vārtus Toronto komandas labā guva soms Leo Komarovs.

Ar 30 vārtu guvumiem Laine šobrīd ir NHL otrs labākais snaiperis. Par trīs precīziem metieniem vairāk ir tikai Pitsburgas «Penguins» zvaigznei Sidnijam Krosbijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu