Tročeka vārti pēdējās sekundēs kaldina «Panthers» piekto uzvaru pēc kārtas

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Floridas «Panthers» pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē viesos ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pārspēja Sentluisas «Blues», piecu spēļu izbraukuma sēriju noslēdzot ar piekto uzvaru pēc kārtas.

Par mača galveno varoni kļuva «Panthers» uzbrucējs Vinss Tročeks, kurš 4,6 sekundes pirms pamatlaika beigām guva uzvaras vārtus.

Kā apgalvo sporta statistikas kompānija «Elias Sports Bureau», šie ir «Panthers» visu laiku vēlākie uzvaras vārti pamatlaikā.

«Jusi Jokinens un Reilijs Smits mēģināja dabūt ripu uz āru, bet Marks Peziks labi pieturēja ripu laukuma malā. Viņš to piespēlēja man, pirmo metienu pretinieki nobloķēja. Pēc tam dabūju to atpakaļ, un man bija metiena līnija. Jokinens bija priekšā, turklāt šķiet, ka pretinieku vārtsargs neredzēja ripu. Izdarīja vieglo darbiņu,» pēc mača teica Tročeks.

Pēc uzvaras «Panthers» ar 66 punktiem 58 spēlēs pakāpusies uz septīto pozīciju Austrumu konferencē un trešo vietu Atlantijas divīzijā, ielaužoties izslēgšanas spēļu zonā.

Vēl vienā NHL pirmdienas spēlē Arizonas «Coyotes» savā laukumā ar 3:2 (3:0, 0:1, 0:1) pārspēja Anaheimas «Ducks».

Līgā pirmo vietu ar 85 punktiem 58 spēlēs ieņem Vašingtonas «Capitals», bet tikai punktu tai zaudē Minesotas «Wild». Tikmēr savainotā Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» ar 62 punktiem 60 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet Atlantijas divīzijā tā atrodama sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu