Jonass atkal guvis nelielu smadzeņu satricinājumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/pauls.jonass

Talantīgais latviešu motokrosa braucējs Pauls Jonass pagājušajā nedēļas nogalē atkal guvis galvas traumu, tomēr tas viņam netraucēs piedalīties jau nākamajā nedēļā gaidāmajā pasaules čempionāta pirmajā etapā.

Jonass pagājušajā nedēļas nogalē piedalījās sacensībās Francijā. Kā to gaitu apraksta pats latvietis, pirmajā braucienā viņš uzvarēja startā un pāris apļus bija vadībā, bet pēc tam pieļāvis kļūdu un avarējis.

«Es nedaudz sasitu savu galvu, tomēr viss ir kārtībā,» iepriekš rakstīja sportists.

Tagad viņa pārstāvētā KTM rūpnīcas komanda paudusi, ka Jonass guvis vieglu smadzeņu satricinājumu.

«Ārsti pavēstījuši, ka braucējam nepieciešama 4-5 dienas ilga atpūta, bet līdz šim veiktās pārbaudes ir apmierinošas,» teikts paziņojumā. «Sagaidāms, ka Jonass būs gatavs piedalīties pirmajā posmā.»

Pērn tieši pēc kritienā gūta smadzeņu satricinājuma Jonass noslēdza sezonu priekšlaicīgi, turklāt arī tas viņam nebija pirmais smadzeņu satricinājums karjerā.

Tikmēr cits latviešu motokrosa braucējs Roberts Justs pērn guva pat četrus smadzeņu satricinājums, kas viņam pēc ārstu ieteikuma licis priekšlaicīgi noslēgt karjeru.

Neskatoties uz nestartēšanu vairākos sezonas beigu posmos, Jonass izcīnīja piekto vietu kopvērtējumā pasaules čempionātā MX2 klasē. Savukārt 2015.gadā viņš bija pasaules vicečempions.

Jaunā pasaules čempionāta sezona motokrosā sāksies 25.februārī Katarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu