Noiers: Es pie Gvardiolas? Viņam ir mans numurs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Viens no pasaulē labākajiem vārtsargiem vācietis Manuels Noiers, kurš pārstāv Vācijas futbola flagmani Minhenes «Bayern», izteicies, ka negrasās pamest šo klubu.

Iepriekš Noiers strādāja Hosepa Gvardiolas vadībā, kad Spānijas speciālists vadīja titulēto «Bayern» komandu. Kopš šīs sezonas viņš ir ambiciozās Mančestras «City» komandas galvenais treneris Anglijas premjerlīgā.

«Man ar viņu nav bijis nekāds kontakts,» futbola izdevums «Goal» citē Noieru. «Taču Gvardiolam ir mans telefona numurs. Nesen pagarināju vienošanos ar «Bayern», esmu šeit laimīgs un apmierināts. Tomēr ir patīkami, ka parādās tādas runas. Peps gan man nav zvanījis.»

«Transfermarkt» 30 gadus vecā Noiera tirgus vērtību novērtējusi 45 miljonu eiro vērtībā.

2016./2017. gada sezonā Vācijas bundeslīgas čempionātā Noiers piedalījies 20 mačos, no kuriem deviņos savus vārtus atstājis neieņemtus.

Šīs sezonas sākumā «City» komandas pamatvārtsargs bija Klaudio Bravo, taču pēc zaudējumu sērijas viņa vietu ieņēma Villijs Kabalero, ar kuru vārtos Mančestras vienība izcīnīja sešas uzvaras pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu