Patriks Laine: Metu ripu pa vārtiem un ceru uz labāko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Somijas hokeja supertalants Patriks Laine otrdien izcēlās ar «hat-trick», palīdzot Vinipegas «Jets» komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar 5:2 savā laukumā pieveikt Dalasas «Stars» hokejistus.

18 gadus vecais uzbrucējs jau trešo reizi šosezon vienā mačā guvis vismaz trīs vārtus. Viņš kļuvis par pirmo spēlētāju debitantu aiz tautieša Tēmu Selanē (pieci «hat-trick») un kanādieša Ērika Lindrosa (trīs «hat-trick»), kam pirmajā sezonā NHL izdevies trīsreiz pretinieka vārtos iemest vismaz trīs ripas.

Turklāt «Jets» komandai regulārajā čempionātā vēl jāaizvada 23 mači.

«Vēlos spēlēt vienkārši - vienkārši mest ripu pa vārtiem un cerēt uz labāko,» NHL mājas lapā citēts Laine. «Šajā spēlē izveidojām momentus un tos realizējām. Tas ir lieliski. Pēc zaudējuma Tampabeijas komandai mums bija nopietnas sarunas. Secinājām, ka mums nopietni jāstrādā un jāspēlē vienkāršāk. Domāju, tas izdevās.»

Šajā sezonā Laine 51 mačā izcēlies ar 26 vārtu guvumiem. Viņš par vienu vārtu guvumu atpaliek no pagājušās sezonas NHL drafta pirmā numura Ostona Metjūza (Toronto «Maple Leafs»), kam 27 precīzi raidījumi.

«Jets» komanda šobrīd ieņem 11. pozīciju Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu