Karro turpmāk startēs Brazīlijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Svijgers

Viens no Latvijas labākajiem motokrosa braucējiem Matīss Karro, kuru pēdējos gados regulāri piemeklējuši savainojumi, šajā sezonā startēs Brazīlijā, paziņojis sportists.

Karro ir noslēdzis līgumu ar šīs valsts komandu «Honda Racing Brasil», kuras rindās aizvadīs visu sezonu. Iespējams, ka šogad latvietis sacentīsies arī kādās sacensībās Latvijā, taču pamatā viņš startēs Brazīlijas čempionātā.

Viens no Karro uzdevumiem būs cīnīties par Brazīlijas čempiona titulu.

Iepriekšējā sezona Karro bija ļoti neveiksmīga, jo jau februārī viņš guva nopietnu ceļgala savainojumu. Tomēr latvietis pretēji prognozētajam «24MX Honda» komandas sastāvā sacensībās atgriezās ļoti ātri, startējot jau maija beigās.

Tiesa, pāris mēnešus vēlāk Latvijas motosportists iedzīvojās kārtējā savainojumā, kas lika punktu viņa sezonai.

Vēl 2014.gadā Karro aizvadīja veiksmīgāko sezonu karjerā, jo latviešu braucējs pasaules čempionātā prestižākās MXGP klases kopvērtējumā izcīnīja augsto 13.vietu, bet 2015.gadā viņš planētas meistarsacīkstēs nepiedalījās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu