Argentīnas tenisisti noliek Deivisa kausa čempionu pilnvaras

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pērnā gada čempione Argentīnas tenisa izlase Deivisa kausa pasaules grupas pirmajā kārtā ar 2-3 piekāpās Itālijai, līdz ar to neturpinot cīņu par šī gada trofeju.

Pirmdienas izšķirošajā mačā argentīnietis Gido Pelja, kurš ATP rangā atrodams 80.pozīcijā, ar 6-2, 6-4, 3-6, 4-6, 2-6 piekāpās Fabio Fonjīni, kurš rangā ieņem 45.pozīciju.

Pelja bija pārāks pirmajos divos setos un nonāca uzvarēta seta attālumā no nākamās kārtas nodrošināšanas. Taču argentīnietis zaudēja nākamajos divos setos, līdz art to ceturtdaļfināliste tika noskaidrota izšķirošajā, piektajā, setā. Tajā Fonjīni divreiz nobreikoja Peljas serves un uzvarēja ar 6-2, ievedot itāļus nākamajā kārtā.

Šī dueta izšķirošajam mačam bija jānotiek jau svētdien, taču pārāk stiprā lietus dēļ, tas tika aizvadīts tikai pirmdien.

Itālija ceturtdaļfinālā spēkosies ar Beļģiju, kas ar 4-1 pārspēja Vāciju. Šī pāra uzvarētājs pusfinālā tiksies ar Austrālijas un ASV dueļa stiprāko komandu. Tikmēr pārējos divos ceturtdaļfinālos Francijas spēkosies ar Lielbritāniju, bet Serbija cīnīsies ar Spāniju.

Pērn par Deivisa kausa ieguvējiem kļuva argentīnieši, kuri finālā ar 3-2 pārspēja Horvātiju. Tiesa, šogad pirmajā kārtā Argentīnai nepalīdzēja abi līderi Huans Martins del Potro un Frederiko Delvonis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu