«MX Moduls» paziņo, ka ir gatavs jaunajai sezonai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Pastars (mxphoto.lv)

Motokrosa un ekstrēmo sporta veidu klubu «MX Moduls» šajā sezonā pārstāvēs trīs motokrosisti – Kārlis Sabulis, Kristiāns Freimanis un Edvards Bidzāns. Tāpat klubam pievienojies Baltijā labākais MTB frīstaila braucējs Māris Orniņš.

«Tā kā kluba mērķis vienmēr ir bijis attīstīties un izaudzināt jaunos talantus, kas spēj nest Latvijas vārdu pasaulē, tad šajā sezonā «MX Moduls» sastāvā ir notikušas izmaiņas. Klubu vairs nepārstāvēs mūsu līdzšinējais MX1 klases sportists Dāvis Ivanovs. Paldies viņam par sadarbību un kluba mērķu īstenošanu. Ar prieku varu paziņot, ka mūsu saimei klāt nācis jauns un ļoti perspektīvs puisis, kurš par sevi jau ir licis runāt ne tikai Latvijas, bet arī pasaules medijiem un motokrosa cilvēkiem – Edvards Bidzāns. Viņš ir 2016. gada Eiropas motokrosa čempions EMX 65 klasē. «MX Moduls» klubam klāt nācis arī jauns sponsors – līzinga kompānija «Mogo». Domāju, ka jaunā sezona būs interesanta ne tikai mums kā klubam, bet arī visiem motokrosa līdzjutējiem!» - tā «MX Moduls» valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

Kārlis Sabulis šosezon startēs Latvijas motokrosa čempionāta MX1 klasē, bet viss uzsvars tiks likts uz Eiropas motokrosa čempionātu, kurā Sabulis startēs EMX 250 klasē, pārstāvot ASTES4-TESAR Yamaha komandu (kā iepriekš vēstīts, Kārlis Sabulis noslēdzis divu gadu līgumu ar Yamaha Motor Europa N.V. un 2017. gadā pārstāvēs ASTES4-TESAR Yamaha komandu). Paredzēts, ka Sabulis startēs arī Itālijas motokrosa čempoionātā, kas sāksies jau šajā nedēļas nogalē.

Edvards Bidzāns šosezon startēs Eiropas motokrosa čempionāta EMX 85 klasē, Vācijas atklātajā ADAC čempionātā, kā arī Latvijas motokrosa čempionātā.

Kristiāns Freimanis startēs Eiropas čempionāta EMX 125 klasē, pārstāvot «HSF Logistic» komandu un Latvijas čempionātā pārstāvot «MX Moduls» komandu.

Valdis Seratinskis, «MX Moduls» menedžeris: «Kārļa Sabuļa mērķis ir uzvarēt Latvijas čempionātu MX1 klasē, bet Eiropā iebraukt Top 3. Edvardam Bidzānam, ņemot vērā, ka šis būs pirmais gads 85cc klasē, nobraukt līdz galam, netrakot. Protams, vēlamies redzēt pēc iespējas augstākus rezultātus, taču jāsaprot, ka šis ir pirmais gads jaunā klasē. Tas pats attiecināms uz Kristiānu Freimani. Arī viņš kāpj uz augšu un šogad startēs lielākas kubatūras klasē – 125cc.»

Materiāls tapis sadarbībā ar klubu «MX Moduls»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu