Biedriņa bijušais komandas biedrs: Pirms spēlēm mēdzu pīpēt zālīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas «Warriors» zvaigzne Stīvens Džeksons, kurš savulaik spēlēja kopā ar Andri Biedriņu, atklājis, ka mēdzis lietot marihuānu, turklāt galvenais treneris Dons Nelsons necēlis pretenzijas.

«Būšu godīgs. Ziniet, bija vairākas spēles, pirms kurām es uzpīpēju marihuānu, bet pēc tam darījām reālas lietas,» viņš atklājis ietekmīgajam Ziemeļamerikas medijam ESPN. «Bija mači, kad biju sapīpējies un trīs minūtes sēdēju uz soliņa. «Nomierinies, tam draņķim drīz jāatlaiž!» sev teicu. Es izdarīju trīs metienus, kuri netrāpīja pa vairogu. «A-a-a-a! Kā vajag, lai atlaiž.»

Šobrīd 38 gadus vecais Džeksons «Warriors» pārstāvēja no 2007. līdz 2010. gadam. Pirms tam viņš Goldensteitas vienībā spēlēja arī pusi 2006./2007. gada sezonas.

«Kad spēlējām Jūtā un nodevām pēdējās proves, treneris Dons Nelsons regulāri runāja par narkotikām. Viņam pret zālīti nebija pretenziju,» norādīja Džeksons. «Ar savu čomu Baronu Deivisu atgriežoties no narkotiku testiem, izgājām no ģērbtuves kliegdami, ka tagad varēsim zālīti pīpēt līdz pat sezonas beigām, un Nelsons mums iedeva pieci.»

Tieši «Warriors» sastāvā Džeksons individuāli aizvadīja savas karjeras labākos gadus.

«Foršs bija fakts, ka viņš [galvenais treneris] zināja, kas ar viņa puišiem notiek ārpus laukuma. Man tas bija patīkami. Mūs viss apmierināja. Tieši tādēļ mēs bijām super komanda,» atcerējās Džeksons.

Biedriņš kopā ar Džeksonu nospēlēja trīsarpus sezonas.

Savas 14 gadu ilgās karjeras laikā Džeksons vidēji mačā guva 15,1 punktu un savāca 3,9 atlēkušās bumbas zem groziem.

2006./2007. gada sezonā «Warriors» izslēgšanas turnīrā aizkļuva līdz Rietumu konferences pusfinālam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu