Sākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas kausa finālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

No 24. janvāra visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv sākas biļešu pārdošana uz «Optibet Sporta bārs» 2017. Latvijas kausa izcīņas finālu, kur 17. februārī «Arēnā Rīga» savā starpā sacentīsies HK «Kurbads» un HK «Mogo». Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 3, 5 vai 7 eiro.

Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50%. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi – 1,5 eiro.

Pēdējo trīs gadus Virslīgas fināliste HK «Kurbads» vienība ceļu pretī Latvijas kausa trofejai sāka no ceturtdaļfināla kārtas, kur divas reizes ar 8:2 un 14:2 tika uzveikta 1. līgas komanda «Daugavpils/LDz Cargo» komanda. Pusfinālā «Kurbads» vienībai pretī stājās 2014. gada Virslīgas čempioni HK «Prizma». Pirmajā spēlē notika sīva spēkošanās (7:4), bet otrajā HK «Kurbads» neatstāja nekādas cerības uz uzvaru (9:0).

Pašreizējie Latvijas kausa īpašnieki HK «Mogo» kausa izcīņu sāka no otrās kārtas, kur pirmajā spēlē ar 2:5 piekāpās HK «Liepāja juniors», savukārt otrajā bija pārāka ar 8:0. Pusfinālā ar 3:1 un 10:3 tika izcīnīta pārliecinoša uzvara pār Haralda Vasiļjeva vadīto HK «Zemgale/LLU».

«Optibet Sporta bārs» 2017. Latvijas kausa fināls notiks 17.februārī «Arēnā Rīga», kur savā starpā sacentīsies HK «Kurbads» ar HK «Mogo» hokejistiem. Spēles sākums plkst. 19:30. Latvijas kausa izcīņa tika atjaunota pagājušajā sezonā, kad galveno balvu ieguva HK «Mogo», finālā ar 4:3 uzvarot HK «Kurbads» hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu