Piecas iespaidīgas dejas sporta laukumā. Vienaldzīgo nebūs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Sporta pasākumu apmeklētāji klātienē pirms sacensībām, to starplaikos un/vai pēc mačiem meklē izklaidi. Šādi uzdevumi ir sporta talismaniem, karsējmeitenēm un organizatoru piedāvātajām aktivitātēm. Nereti ir garlaicīgi. Pasaules sportā netrūkst atraktīvu sportistu, kuri spēj apmierināt teju ikviena vēlmes pēc izklaides. Šis ir stāsts par dejām, kuras pārsteigušas un nav atstājušas vienaldzīgus, par ko liecina arī «Youtube» video skatījumu skaits. Noskaties piecas dejas!

 
Foto: Ekrānšāviņš no video

Jaunzēlandieši ar «Hakas» deju pārsteidz ASV basketbola izlasi

Jaunzēlandes basketbola valstsvienības spēlētāji pirms 2014. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas spēles pārsteidza galvenos turnīra favorītus ASV izlasi, īsi pirms mača sākuma amerikāņu priekšā uzstājoties ar savas valsts senču tradicionālo kaujas deju «Haku». ASV komandas spēlētāji, īpaši Džeimss Hārdens, izskatījās patiešām izbrīnīti un neko tādu nebija gaidījuši. Uzvaru mačā 98:71 svinēja zvaigžņotā ASV vienība.

 
Foto: Ekrānšāviņš no video

Barjerskrējējas Dženekijas pirmsstarta deja

Austrāliešu barjerskrējēja Mišela Dženekija allaž bijusi uzmanības centrā, jo nereti dažādās aptaujās ierindota pasaulē seksīgāko sportistu vidū. 23 gadu vecā Dženekija pasaules uzmanību pirmoreiz piesaistīja 2012. gada pasaules junioru čempionātā Barselonā. Pirms sava skrējiena 100 m barjersprintā, kurā viņa pārliecinoši uzvarēja, Dženekija bija ļoti labā omā un uzdejoja.

Ar barjerskriešanu izskatīgā sportiste nodarbojas kopš 10 gadu vecuma un ir kļuvusi par Austrālijas junioru čempioni. Labus panākumus viņa guvusi daudzās augsta līmeņa sacensībās. 172 cm slaidās vieglatlētes personīgais rekords ir 12,82 sekundes.

 
Foto: Ekrānšāviņš no video

Karsējmeiteņu palīgs - spēlētājs ar 75. numuru

Amerikāņu futbola telpās komandas Arizonas «Rattlers» karsējmeitenes savu komandu atbalsta katrā mājas mačā. 2015. gada izslēgšanas spēļu turnīrā vienai no viņu izpildītajām dejām par lielu pārsteigumu skatītājiem pievienojās komandas spēlētājs ar 75. numuru (Oskars) un kopā uztaisīja varenu šovu. Uzstāšanās beigu fāzē Oskars izpildīja špagatu un izpelnījās vētrainas tribīņu ovācijas.

 
Foto: Ekrānšāviņš no video

Apsargs vienos vārtos pārspēj talismanu

Kādam apsargam pirms pāris gadiem beisbola spēlē starp Hjūstonas «Astros» un Detroitas «Tigers» komandām talismana skatītāju izklaidēšana nešķita diez cik aizraujoša. Viņš parādīja, kā tas ir jādara. Talismans apsargam zaudēja vienos vārtos.

 
Foto: Ekrānšāviņš no video

Vietējie tenisisti gādā par «French Open» skatītāju izklaidēšanu

Viens no Francijas labākajiem tenisistiem Gaels Monfiss un viņa mazāk pazīstamais tautietis Lorāns Lokolī īsi pirms 2014. gada «Grand Slam» turnīra «French Open» lietainos laikapstākļos parūpējās par skatītāju izklaidēšanu. Viņi uz māla seguma demonstrēja savas dejotprasmes, un jāteic, ka abiem tās ir gana labā līmenī. Īpaši atraktīvs šajā mini divkaujā bija Monfiss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu