Vai Krievijas nauda smird? Latvijas žurnālista viedoklis radījis «vētru» krievu medijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Krievijas medijs «Sovetskij Sport» savā interneta vietnē pārpublicējis «Latvijas Avīzes» rakstu par KHL vienību Rīgas «Dinamo», kas radījis lielu ažiotāžu starp mūsu kaimiņvalsts iedzīvotājiem.

«Latvijas Avīzes» publikācijā Artis Drēziņš asi izsakās par Rīgas «Dinamo» sponsoriem, kas ir no Krievijas, apgalvojot, ka šī nauda smirdot. Pēc Drēziņa domām, cilvēkiem vajadzētu ignorēt «Dinamo», neapmeklējot KHL vienības spēles.

Tāpat latviešu žurnālists kritiku veltījis «Dinamo» komandas valdes priekšsēdētājam Jurim Savickim, kas PSRS laikos bija VDK darbinieks.

«Sovetskij Sport» viedokļa autors Dmitrijs Ponomarenko sakarā ar šo Drēziņa spilgto rakstu izsakās, ka Krievijas iedzīvotājiem ārzemju klubi KHL īsti neesot vajadzīgi. «Ja latvieši uzskata, ka viņi ar savu vietējo čempionātu labāk sagatavos spēlētājus izlasei, - laimīgu taciņu.»

«Latvijā kopumā dzīvo 500 tūkstoši krievvalodīgo. Savus tautiešus man žēl atstāt bez hokeja. Rīgas «Dinamo» komandas starts KHL - tās viņiem ir atmiņas, vēsture, nākotne un cerība,» raksta Ponomarenko.

Tāpat šajā «Sovetskij Sport» rakstā daudzi krievvalodīgie iedzīvotāji komentāros kritizē Latvijas nostāju pret Rīgas «Dinamo», jo Krievija uztur Latvijas komandu, bet ieguvuma no tā viņiem neesot. Ja nevēlas, lai nepiedalās KHL čempionātā.

KH čempionātā Rīgas «Dinamo» spēlē jau devīto sezonu pēc kārtas. Pēdējos gados Latvijas vienībai pagalam neveicās ar pozitīvu rezultātu sasniegšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu