Rīgas hokejisti piedzīvo jau septīto zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hk Rīga

Pamatīgu sagrāvi Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien piedzīvoja Latvijas komanda «Rīga», kas viesos ar 1:7 (0:2, 1:3, 0:2) piekāpās Jaroslavļas «Loko».

«Rīga» komanda ir piedzīvojusi jau septiņus zaudējumus pēc kārtas.

Vienīgos vārtus Latvijas komandas labā šajā mačā iemeta Kirils Galoha.

«Loko» hokejisti bija jau izvirzījušies vadībā ar 3:0, kad Galoha 26.minūtē guva rīdzinieku vienīgos vārtus. Turpinājums «Rīga» hokejistiem arī bija neveiksmīgs, jo tika ielaisti četri vārti pēc kārtas.

Piektdien abas komandas tiksies atkārtoti. Savukārt pēc tam četru spēļu mājas sērijā «Rīga» tiksies ar Sanktpēterburgas klubiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka šīs nedēļas sākumā rīdzinieki divreiz izbraukumā piekāpās Čerepovecas «Almaz» hokejistiem (1:4 un 1:2). Pirms šīm spēlēm «Rīga» hokejisti nebija spēlējuši veselu mēnesi.

Turnīra tabulā «Rīga» ar 22 punktiem 37 mačos ir Rietumu konferences kopvērtējuma pēdējā, 15.vietā, no tuvākās konkurentes Maskavas «Kriļja sovetov» atpaliekot par septiņiem punktiem.

Novembra sākumā, kad «Rīgas» komanda sezonas pirmajās 22 spēlēs bija guvusi vien trīs panākumus, AS «Dinamo Rīga» padome lēma galvenā trenera amatā atgriezt Ronaldu Ozoliņu, kurš komandu vadīja arī iepriekšējās divās sezonās. Savukārt Aleksandrs Ņiživijs, kurš bija galvenais treneris šajā sezonā, tika pazemināts par Ozoliņa palīgu.

Pēc Ozoliņa stāšanās amatā viena no sacensību pastarītēm izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas, bet turpinājumā atkal rezultāti nav pārāk labi.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Šajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Tiekoties vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu