UFC čempione Nuņesa: Rouzija ir pārvērtēta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

UFC čempione Amanda Nuņesa (14-4) no Brazīlijas uzskata, ka bijusī čempione amerikāniete Ronda Rouzija (12-2) tikusi pārāk pārvērtēta. Pagājušajā nedēļā Nuņesa savu oponenti pieveica jau pēc ringā pavadītām 48 sekundēm.

«Nesaprotu, kā Ronda mūsu svara divīzijā tik tālu tika,» sarunā ar ASV tenku portālu TMZ sacīja Nuņesa. «Nesaprotu, kā visas iepriekšējās meitenes Rondai Rouzijai pamanījās zaudēt... Jau ar savu pirmo UFC cīņu es zināju, ka varu viņu uzvarēt. Protams, man tam bija nepieciešams laiks un jāsakrīt vairākiem apstākļiem. Lūk, es to visiem pierādīju.»

Nuņesa ringā dominēja jau ar pirmajām sekundēm. Viņa veica «iznīcinošus» sitienus, un tiesnesim nācās pārtraukt cīņu, lai Rouzija negūtu smagus savainojumus.

«Faktiski treniņnometnē pirms cīņas ar Mišu Teitu gatavojos daudz smagāk nekā cīņai ar Rouziju,» teica 28 gadus vecā Nuņesa. «Jā, viņa viennozīmīgi ir pārvērtēta. UFC viņa sasniedza tādu vietu, kurā Rouzijai nevajadzētu atrasties. Zināju, ka varu uzvarēt Rouziju kopš brīža, kad redzēju viņas pirmo cīņu.»

Par dalību «UFC 207» cīņu šovā vien Rouzija saņēma trīs miljonus ASV dolāru, vēsta «MMA Fighting». Tieši tādu pašu summu par revanšu «UFC 202» šovā pret Neitu Diazu ieguva īrs Konors Makgregors.

Tikmēr Nuņesa ieguva 200 tūkstošus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu