UFC prezidents Vaits nezina, vai Rouzija atgriezīsies ringā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC prezidents Dana Vaits nav pārliecināts, ka viena no pasaules labākajām MMA cīkstonēm amerikāniete Ronda Rouzija (12-2) pēc zaudējuma brazīlietei Amandai Nuņesai (14-4) atgriezīsies ringā, vēsta ESPN.

«Pēc cīņas devos aizkulisēs un pavadīju ar viņu 40-45 minūtes. Teikšu, ka viņa bija labākā noskaņojumā nekā tad, kad piedzīvoja zaudējumu pret Holiju Holmsu,» ESPN sacīja Vaits. «Visi zina, ka viņa ir ļoti konkurētspējīga, viņai nepatīk zaudēt.»

Zinātāji norādīja, ka Rouzija pirms ilgi gaidītās atgriešanās cīņas bija lieliskā sportiskajā kondīcijā, bet pret pašreizējo čempioni viņa spēja noturēties ringā vien 48 sekundes. Tiesnesis pieņēma lēmumu pārtraukt cīņu, lai populārā amerikāņu sportiste negūtu smagas traumas.

«Tas nebija viņas vakars. Ronda šim sporta veidam devusi vairāk nekā jebkura cita cīkstone. Tas ir viņas nopelns. Rouzija runāja ar mani par sieviešu iesaistīšanu UFC. Un tā ir pati gudrākā lieta, ko esmu izdarījis. Neatkarīgi no tā, vai viņa atgriezīsies vai ne, viņa paliks uzvarētāja,» teica Vaits.

Nuņesa pirms cīņas ar Rouziju pieveica arī spēcīgo amerikānieti Mišu Teitu.

Savukārt 29 gadus vecā Rouzija iepriekšējo cīņu aizvadīja 2015. gada novembrī pret savu tautieti Holiju Holmsu, kurai zaudēja otrajā raundā.

«Gribu pateikt paldies visiem saviem līdzjutējiem, kuri atbalstījuši mani lieliskos un arī smagos brīžos,» ESPN teica Rouzija. «Vārdos grūti aprakstīt, cik daudz man tas nozīmē. Atgriešanās ne tikai cīņā, bet uzvarēt bija mans galvenais mērķis veselu gadu. Šobrīd man nepieciešams kāds laiks apdomāties par savu nākotni. Paldies par ticību un sapratni.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu