Hārtlijs uzrunā U-20 hokeja izlasi: Kāpēc mēs esam šeit? Lai uzvarētu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs pirms U-20 pasaules čempionāta (PČ) otrdienas spēles pret Krievijas izlasi uzrunāja mūsu junioru spēlētājus.

«Jūs domājat, ka esam maza valsts un spēlējam pret hokeja lielvalstīm kā Kanāda, Krievija, tādēļ mums nav variantu. Kāpēc mēs šeit atrodamies? Mēs šeit esam, lai spēlētu hokeju un uzvarētu,» LHF «facebook» oficiālajā profilā redzams Hārtlijs, uzrunājot U-20 izlasi.

«Ar jums un lielo izlasi mēs strādāsim kā komanda. Tā mēs gūsim panākumus,» teica kanādiešus speciālists.

56 gadus vecais Hārtlijs šobrīd pilda arī U-20 valstsvienības konsultanta pienākumus.

Hārtlijs trenera karjeru sāka 1987.gadā, sākumā strādājot ar Kanādas junioru klubiem, bet 1993.gadā viņš pārcēlās uz Amerikas hokeja līgu (AHL), kur vadīja Kornvolas «Aces» un Hēršijas «Bears» komandu, ar kuru 1997.gadā izcīnīja Kaldera kausu.

Savukārt ar Kolorādo «Avalanche» Hārtlijs 2001.gadā izcīnīja Stenlija kausu. Tāpat viņš piecas reizes NHL savus vadītos klubus ir aizvedis līdz izslēgšanas spēļu konferenču fināliem.

Hārtlijs 2015.gadā tika atzīts par NHL sezonas labāko treneri, iegūstot Džeka Edamsa vārdā nosaukto balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu