Sautgeits: Nevēlamies palaist garām iespēju uzvarēt Pasaules kausā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola izlase nevēlas palaist garām iespēju triumfēt Pasaules kausa izcīņā, izteicies valstsvienības galvenais treneris Gerets Sautgeits.

Anglijas futbola izlase sestdien Samārā Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Zviedriju.

Anglijas izlases pretiniece pusfinālā būs Horvātija, bet par otru ceļazīmi uz finālu cīnīsies Beļģija un Francija. Pasaules kausā šogad triumfēs komanda no Eiropas.

«Mēs esam komanda, kas joprojām cenšas uzlabot savu sniegumu,» pēc mača noteica Sautgeits. «Saprotam, kur mēs atrodamies, un to esam sasnieguši, jo visi spēlētāji smagi strādā. Mēs vēl neesam pabeiguši mūsu Pasaules kausa stāstu.»

Sautgeits izteicās, ka Anglijas izlases sastāvs ir gados jauns, turklāt spēlētāji ir pierādījuši, ka viņi laukumā spēj būt drosmīgi. «Viņi mēģina spēlēt pareizi un šobrīd ir pierādījuši, ka ir mentāli izturīgi. Zinām, ka laika gaitā šie spēlētāji kļūs vēl labāki.»

«Šobrīd esam Pasaules kausa pusfinālā. Neskatoties uz to, ka esam sasnieguši labāko četrinieku, mums vēl ir iespēja pierādīt, ka varam sasniegt, ko vairāk. Mūsu sniegums uzlabojas, un nevēlamies palaist garām iespēju iespēju izcīnīt Pasaules kausa trofeju,» pauda Sautgeits.

Pasaules kausa finālturnīrs pirmo reizi notiek Krievijā, bet kopumā tas norisinās jau 21.reizi. Anglija šajā turnīrā ir triumfējusi vienu reizi - 1966.gadā.

Sacensībās sākotnēji piedalījās 32 komandas, kuras priekšsacīkstēs tika salozētas astoņās grupās. Katras grupas divas labākās komandas iekļuva izslēgšanas spēļu stadijā, kas sākās no astotdaļfināla.

Pašreizējā Pasaules kausa īpašniece ir Vācija, bet šī gada turnīrs noslēgsies 15.jūlijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu