Čerčesovs: Cilvēki ne tikai sāka mums ticēt, arī iemīlēja mūsu komandu (5)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Krievijas futbola izlasei Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē pret Horvātiju pietrūka veiksmes, uzskata komandas galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs.

Horvātijas futbola izlase sestdien Sočos Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfināla mačā pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā pārspēja turnīra rīkotāju Krieviju, pēc 20 gadu pārtraukuma iekļūstot pusfinālā.

Horvāti ar krieviem pēc pamatlaika spēlēja neizšķirti 1:1 (1:1), pagarinājumā abas komandas guva vēl pa vieniem vārtiem katra, bet 11 metru sitienu sērijā pārāki ar 4:3 bija horvāti.

«Veiksme šajā spēlē nebija mūsu sabiedrotā,» pēc cīņas atzina Čerčesovs, kurš uzskata, ka Krievija turnīrā varēja tikt vēl tālāk. «Mani spēlētāji šobrīd jūtas kā kareivji, kuri beiguši savu darbu, vēl pirms devušies cīņā.»

Krievijas izlases izredzes turnīrā cīnīties par titulu tika vērtētas kā vienas no zemākajām, taču pēc Čerčesova domām cilvēki, kuri sākumā neticēja krieviem, vēlāk mainīja savas domas. «Cilvēki ne tikai sāka mums ticēt, arī iemīlēja mūsu komandu.»

Savukārt Horvātijas izlases un Spānijas granda Madrides «Real» zvaigzne Luka Modričs sacīja, ka Horvātija izgāja cauri vēl vienai dramatiskai spēlei.

«Mums tā bija kārtējā drāma,» pēc mača izteicās Modričs. «Pirmajā puslaikā nespēlējām labi, jo mums neizdevās kontrolēt spēli, kā to bijām iecerējuši. Otrajā puslaikā demonstrējām jau labāku sniegumu, taču nespējām spēli pabeigt pamatlaikā.»

Modričs arī prognozēja, ka gaidāmā pusfināla spēle pret Angliju būs sarežģīta, taču noteica, ka horvātu spēlētāji darīs visu, lai labi sagatavotos spēlei un parādītu labāko sniegumu. «Domāju, ka spēle nebūs viegla, taču darīsim visu, lai uzvarētu. Esam ļoti lepni, ka Horvātijai pēc 20 gadu pārtraukuma izdevās iekļūt pusfinālā.»

Horvātija Pasaules kausa pusfinālā mērosies spēkiem ar Angliju, kas sestdien apspēlēja Zviedriju ar 2:0. Savukārt otrā pusfinālā cīņu aizvadīs Beļģijas un Francijas valstsvienības.

Pasaules kausa finālturnīrs pirmo reizi notiek Krievijā, bet kopumā tas norisinās jau 21.reizi.

Sacensībās sākotnēji piedalījās 32 komandas, kuras priekšsacīkstēs tika salozētas astoņās grupās. Katras grupas divas labākās komandas iekļuva izslēgšanas spēļu stadijā, kas sākās no astotdaļfināla.

Pašreizējā Pasaules kausa īpašniece ir Vācija, bet šī gada turnīrs noslēgsies 15.jūlijā. Jau šobrīd ir zināms, ka uzvarētāja būs no Eiropas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu