Vismane cieš zaudējumu Vimbldonas čempionāta junioru turnīra pirmajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas tenisiste Daniela Vismane sestdien cieta zaudējumu Vimbldonas čempionāta junioru turnīra pirmajā kārtā.

Vismane ar rezultātu 3-6, 4-6 piekāpās francūzietei Klārai Burelai, kura šajā turnīrā izlikta ar 16.numuru.

Pašlaik 17 gadus vecā Vismane WTA rangā ieņem 693.vietu, bet viņas pretiniece atrodama 913.pozīcijā. Savukārt junioru rangā augstāk atrodas francūziete, kura ieņem 19.pozīciju, bet latviete ir 33.vietā.

Pirmajā setā abas apmainījās breikiem pirmajā un otrajā, kā arī ceturtajā un piektajā geimā, bet vēl vienu servi Vismane zaudēja astotajā geimā, kas turpinājumā pretiniecei ļāva nokārtot uzvaru setā ar 6-3.

Otro setu Vismane iesāka ar divām zaudētām servēm, turpinājumā gan revanšēdamās pretiniecei un panākdama 3-3. Savu nākamo servi viņa atkal zaudēja, bet pavisam smags izvērtās astotais geims, kurā francūziete atspēlēja septiņas breikbumbas un pēc 31 izspēles nosargāja savu servi. Nākamajos divos geimos Vismane atspēlēja trīs mačbumbas, tomēr lauzt cīņas gaitu nespēja un piekāpās ar 4-6.

Latvijas tenisistes labākais sasniegums «Grand Slam» junioru turnīros ir trešās kārtas sasniegšana šogad notikušajā Austrālijas atklātajā čempionātā, kurā Burela spēlēja finālā.

Gados jaunā tenisiste regulāri startē zemākas raudzes ITF turnīros, tiekot arī pie WTA ranga punktiem. Viņas šosezon labākais sasniegums ir pusfināla sasniegšana ITF 15 000 raudzes turnīrā Mākonā.

Tāpat viņa šogad ar Latvijas izlasi piedalījās Federāciju kausa duelī pret Krieviju, Latvijai izcīnot ceļazīmi uz otro pasaules grupu. Vismane ar Diānu Marcinkēviču piedalījās dubultspēlē, tajā gan piedzīvojot zaudējumu, taču tobrīd mača iznākums jau bija zināms, Latvijai gūstot panākumu ar 3-2.

2014.gadā Vimbldonas junioru turnīrā triumfēja Aļona Ostapenko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu