Mediji: Bufons pirmdien oficiāli kļūs par PSG spēlētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itāļu futbola leģenda Džanluidži Bufons esot ieradies Parīzē, lai izietu medicīniskās pārbaudes un parakstītu divu gadu līgumu ar Parīzes «Saint-Germain» (PSG) komandu, ziņo L'Equipe. Paredzams, ka pirmdien notiks vārtsarga oficiālā prezentācija.

Kā ziņo franču mediji, līgums tiek noslēgts uz diviem gadiem, pēc sistēmas 1+1. 40 gadus vecais vārtsargs šovasar pameta Turīnas «Juventus» komandu, kuru pārstāvēja 17 gadus.

Ja medicīniskās pārbaudes aizritēs veiksmīgi, tad Bufons kļūs par pirmo komandas jaunpienācēju jaunā PSG vadītāja Tomasa Tuhela vadībā.

Bufons tiek uzskatīts par vienu no labākajiem vārtsargiem futbola vēsturē, kuram kopā ar Itālijas izlasi izdevās izcīnīt 2006. gada Pasaules kausu. Spēlētāja rēķinā ir deviņi A sērijas čempiona tituli, četri Itālijas kausi un pieci superkausi. Taču Bufons vēl ne reizi nav izcīnījis uzvaru Čempionu līgā, piedaloties trīs finālos. Pievienošanās talantīgajai Parīzes komandai būtu lieliska iespēja, lai karjerā izcīnītu ilgi kāroto Čempionu līgas trofeju.

Visu savu līdzšinējo karjeru Bufons ir pavadījis Itālijā. Pirmos sešus karjeras gadus viņš nospēlēja «Parma» komandā, bet 2001. gadā pārcēlās uz «Juventus» komandu, kuru pārstāvēja līdz pat šai vasarai. Kopumā Turīnas komandā leģendārais vārtsargs aizvadīja 509 spēles.

Itālijas izlasi Bufons pārstāvēja laika posmā no 1997. līdz 2018. gadam. Pēc piedzīvotās neveiksmes, nekvalificējoties 2018. gada Pasaules kausa finālturnīram, vārtsargs paziņoja par karjeras beigām Itālijas valstsvienībā. 21 gada laikā Bufons aizvadīja 176 spēles Itālijas izlases kreklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu