«Liepāja»/«Mogo» pagarina līgumu ar Jāni Ikaunieku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«SynotTip» Latvijas futbola virslīgas klubs «Liepāja»/«Mogo» līdz 2020.gadam pagarinājis līgumu ar izlases pussargu Jāni Ikaunieku, vēsta komanda.

Pašlaik 23 gadus vecajam futbolistam līdz nākamajam gadam vēl bija līgums ar Francijas klubu «Metz», bet, kā aģentūrai LETA atklāja «Liepāja»/«Mogo» pārstāvis Dāvids Jansons, pēc abpusējas vienošanās kontrakts ar Mecas vienību ir lauzts.

Ikaunieks kopš pagājušā gada «Liepāja»/«Mogo» sastāvā atradās ar īres tiesībām, bet šovasar beidzās viņa īres līgums. Tagad vienošanās noslēgta līdz 2020.gadam.

«Metz» komandai Ikaunieks pievienojās 2015.gada pirmajās dienās, kad Liepājā bija aizvadījis sekmīgu sezonu virslīgā. Viņš devās laukumā vairākās spēlēs, bet nepalīdzēja vienībai nosargāt vietu Francijas augstākajā līgā. Savukārt pēc tam viņš neregulāri uzspēlēja arī otrajā līgā, līdz pirms diviem gadiem tika izīrēts Grieķijas komandai Larsias AEL vienībai, bet pērn nonākot Liepājā.

Ikaunieks šosezon guvis septiņus vārtus, kas virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņam dod dalītu otro vietu.

Ikaunieks Latvijas izlasē aizvadījis 21 spēli un guvis trīs vārtus.

Liepājas klubs pašlaik virslīgas kopvērtējumā ieņem trešo vietu, bet nākamnedēļ tas sāks UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmo kārtu, spēkojoties ar Zviedrijas klubu Gēteborgas «Hacken».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu