«Real» iegādājas Spānijas izlases aizsargu Odriosolu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Javier Etxezarreta / EFE

Spānijas futbola grands Madrides «Real» par aptuveni 40 miljoniem eiro iegādājies valstsvienības aizsargu Alvaro Odriosolu.

Iepriekš 22 gadus vecais Odriosola pārstāvēja citu Spānijas klubu Sansevastjanas «Real Sociedad», kur arī sāka savu profesionāļa karjeru. Darījuma summa gan oficiāli netiek izpausta.

Odriosola ar Spānijas galvaspilsētas klubu parakstījis sešu gadu līgumu.

Tieši aizvadītajā sezonā Odriosola piedzīvoja izlaušanos augstākajā līmenī, būdams viens no «Real Sociedad» līderiem, lai gan komanda vietējā čempionātā ieņēma vien 12.vietu.

Savas karjeras laikā Odriosola Sansevastjanas pilsētas kluba pirmās komandas sastāvā aizvadīja 57 spēles un guva vienus vārtus.

Pērn aizsargs debitēja arī Spānijas izlases sastāvā, kur līdz šim četrās spēlēs atzīmējies ar vieniem vārtiem. Viņš tika paņemts arī uz Pasaules kausu, tomēr laukumā tā arī nedevās, spāņiem izstājoties astotdaļfinālā.

Šobrīd «Real» gan varētu būt pamatīgu pārmaiņu priekšā. Pēc Zinedina Zidāna aiziešanas par komandas jauno galveno treneri kļuvis Hulens Lopetegi, kamēr arvien ticamākas kļūst runas par vienības līdera Krištianu Ronaldu došanos prom, kurš aktīvi tiek saistīts ar Itālijas klubu Turīnas «Juventus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu