Menjē: Neimars ir neparedzams. Nezinu, kā viņu apturēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/EPA/LETA/TVNET

Brazīlijas futbola izlases līderis Neimars laukumā savās darbībās ir ļoti neparedzams, tāpēc viņu nosegt būs ļoti grūti, pirms Pasaules kausa ceturtdaļfināla cīņas atzīst Beļģijas valstsvienības aizsargs Tomā Menjē.

Neimars un Menjē aizvadītajā sezonā bija komandas biedri Francijas čempionvienībā Parīzes «Saint-Germain», savukārt Pasaules kausa ceturtdaļfinālā viņiem laukumā būs jācīnās vienam pret otru.

«Nezinu, kā viņu apturēt. Viņš ir ļoti neparedzams. Neimars, iespējams, ir labākais spēlētājs, ar kuru esmu spēlējis kopā. Centīšos tikt galā pēc iespējas labāk,» Munjē citēts FIFA mājaslapā.

«Zinu, ka mums ir izredzes [uzvarēt], bet arī apzinos, ka būs ļoti grūti apturēt viņus visus [Brazīlijas futbolistus], ne tikai Neimaru,» piebilda beļģu futbolists.

Beļģijas izlases galvenais treneris Roberto Martiness atzīst, ka gaidāmajā duelī Brazīlijas futbolisti būs favorītu statusā.

«Mēs zinām, uz ko esam spējīgi, tomēr Brazīlija ir favorīte, nostādot mūs citādā lomā,» aģentūra «Reuters» citē Martinesu.

«Šīs abas komandas ir būvētas gūt vārtus un izcīnīt uzvaras. Cīņu neizšķirs bumbas kontrole, bet tas, ko ar to izdarīs. Tāds ir šis Pasaules kauss,» atzīmēja spāņu speciālists.

Brazīlijas un Beļģijas dueļa uzvarētājs pusfinālā spēkosies pret Urugvaju vai Franciju. Savukārt izslēgšanas turnīra pretējā zarā par iekļūšanu pusfinālā spēkosies Zviedrija pret Angliju un Krievija pret Horvātiju.

Beļģijas futbolisti šajā čempionātā guvuši 12 vārtus, kas ir labākais rādītājs turnīrā. «Sarkanie velni» izcīnījuši 4 uzvaras - 3:0 pret Panamu, 5:2 pret Panamu, 1:0 pret Angliju un 3:2 astotdaļfinālā pret Japānu.

Savukārt Brazīlijas futbolisti turnīrā izcīnījuši 3 uzvaras un piedzīvojuši 1 neizšķirtu - 1:1 pret Šveici, 2:0 pret Kostariku, 2:0 pret Serbiju un 2:0 astotdaļfinālā pret Meksiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu