«Liepāja»/«Mogo» papildinās ar Latvijas izlases futbolistu Kamešu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

«SynotTip» Latvijas futbola virslīgas klubs «Liepāja»/«Mogo» papildinājis sastāvu ar valstsvienības pussargu Vladimiru Kamešu, informē vienība.

Kamešs šīs vasaras sākumā palika bez darba, jo pussargs atstāja Krasnojarskas «Jeņisej» klubu. Tieši Latvijas futbolists palīdzēja šim klubam aizvadītajā sezonā no pēc spēka otrās spēcīgākās Krievijas līgas pārcelties uz premjerlīgu.

Futbolists «Jeņisej» komandai pievienojās 2016.gadā, aizvadot tajā divas sezonas, kopā piedaloties 67 mačos, kuros guva 14 vārtus.

Kamešam šī ir atgriešanās Liepājas kluba rindās, jo tajā viņš nepilnus divus gadus spēlēja jau pirms pārcelšanās uz «Jeņisej». Savas karjeras laikā viņš trīs reizes kļuvis par Latvijas čempionu - divreiz (2005. un 2009.gadā) vairs neeksistējošā «Liepājas metalurga» sastāvā un vienreiz (2015.gadā) ar «Liepāju».

Savas karjeras laikā Kamešs ir spēlējis arī Krievijas premjerlīgas klubā Permas «Amkar», šīs pašas valsts otrās spēcīgākās līgas vienībā Ņižņekamskas «Ņeftehimik» un Ščecinas «Pogon» no Polijas.

Jūnijā Kamešs pēc ilga pārtraukuma atgriezās Latvijas izlases rindās, jo iepriekšējais valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs viņu komandā neaicināja, kamēr soma Miksu Pātelainena vadībā situācija mainījās. Kamešs piedalījās visās trīs Latvijas izlases nesen aizvadītajās spēlēs, mačos ar Igauniju un Azerbaidžānu laukumā nākot uz maiņu, bet pret Lietuvu aizvadot visu cīņu.

Kopumā Latvijas valstsvienībā Kamešs piedalījies 16 spēlēs un guvis vienus vārtus.

Liepājas klubs pašlaik virslīgas kopvērtējumā ieņem trešo vietu, bet nākamnedēļ tas sāks UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmo kārtu, spēkojoties ar Zviedrijas klubu Gēteborgas «Hacken».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu