Keins: Ticība mūsu spēkam ir lielāka kā jebkad

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaules kausa astotdaļfinālā izcīnītā uzvara devusi Anglijas futbolistiem un izlases faniem vēl nebijušu ticību komandas spēkam, atzīst vienības kapteinis un uzbrukuma līderis Herijs Keins.

Anglijas futbolisti astotdaļfināla mačā pamatlaikā cīnījās neizšķirti 1:1 pret Kolumbijas izlasi, taču guva panākumu pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 4:3.

Spēles 57. minūtē Keins ar 11 metru soda sitienu izvirzīja Anglijas izlasi 1:0 vadībā, bet mača kompensācijas laikā neizšķirtu izrāva Kolumbijas valstsvienības aizsargs Džerijs Mina.

«Daudz runāts par to, ka esam gados jauna komanda, kurai trūkst pieredzes, taču mēs laukumā ļoti augam,» komandas kapteiņa Keina teikto citē «Independent».

Svarīga loma astotdaļfināla uzvarā bija Anglijas izlases 24 gadus vecajam vārtsargam Džordanam Pikfordam, kurš vairākkārt glāba komandu no vārtu zaudējuma spēles laikā, kā arī teicami nospēlēja 11 metru sitienu sērijā.

«Bija ļoti miksētas emocijas - kāpumi un kritumi, sevišķi pēcspēles sitienu sērijā. Mēs atradāmies iedzinējos, cerējām, ka Pikers [Pikfords] atvairīs vienu sitienu, un viņš to izdarīja. Tas parādīja mūsu mentalitāti,» sacīja Keins.
«Mēs parādījām vienotību un raksturu. Šie bija momenti, kuros to varēja redzēt. Tas bija liels vakars Anglijai. Tas deva mums lielāku ticību kā jebkad, un arī fani mājās mums tic vairāk kā jebkad,» uzskata Keins.

Keins patlaban ir turnīra labākais vārtu guvējs ar 6 precīziem sitieniem (3 vārti gūti no 11 metru atzīmes). Viņš atkārtojis Anglijas izlases rekordu, kas pieder Gerijam Linekeram, kurš 1986. gadā Pasaules kausā guva 6 vārtus.

«Esmu ļoti lepns. Vēlos gūt vārtus un palīdzēt komandai. Mums šajā turnīrā bijušas dažas «pendeles». Cerams, ka tas [labais sniegums] turpināsies. Vēlos darīt vairāk un spēlēt labāk. Ar nepacietību gaidu nākamo maču,» teica Keins.

Anglijas izlase sestdien, 7. jūlijā, Krievijas pilsētā Samarā ceturtdaļfināla mačā spēkosies ar Zviedriju. Dueļa uzvarētāji pēc tam pusfinālā spēlēs pret Krieviju vai Horvātiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu