Pirmo reizi Latvijā varēs skatīties U-20 hokeja izlases spēles no PČ elites!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Werner, Krainbucher, IIHF

Vadošais sporta kanāls Baltijā «Viasat Sport Baltic» un video satura platforma internetā Viaplay sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) pārraidīs visas Latvijas un citas svarīgākās 2017. gada U-20 pasaules hokeja čempionāta (PČ) spēles.

Līdz šim PČ hokejā junioriem elites divīzijā Latvijā nav pārraidīts. Pasaules čempionāts augstākajā divīzijā no 26. decembra līdz 5. janvārim norisināsies Kanādas pilsētās Toronto un Monreālā. Viasat Sport Baltic un Viaplay pārraidīs 13 svarīgākās spēles, tostarp visas Latvijas U-20 hokeja izlases spēles, izslēgšanas spēles un finālu. Skaties spēles gan TV kanālā Viasat Sport Baltic, gan interneta platformā Viaplay!

Latvijas U-20 izlase jau atrodas Kanādā, kur aizvada savu trešo treniņnometni. Latvijas juniori ceturtdien, 22.decembrī, aizvadīs pārbaudes spēli ar Dānijas vienaudžiem, savukārt dienu vēlāk ar vietējo junioru komandu Hawkesbury Hawks. Pašlaik izlasē ir 30 hokejisti, tomēr pēc pārbaudes spēlēm galvenais treneris Ēriks Miļuns nosauks tos 23 spēlētājus, kuri tiks pieteikti pasaules čempionātam. Augstākajā divīzijā pasaules čempionātam drīkst pieteikt 3 vārtsargus un 20 laukuma spēlētājus.

Latvijas komandas pretinieki Toronto apakšgrupā būs ASV, Krievijas, Kanādas un Slovākijas juniori.

Toms Circenis, «Viasat Sport Baltic» sporta programmu direktors: «Viasat Sport Baltic turpina palielināt unikālā sporta satura daudzumu, tādējādi nodrošinot arvien vairāk pasaules un vietējā mēroga sporta notikumus saviem skatītājiem dažādos sporta veidos. Viens no iemīļotākajiem sporta veidiem mūsu skatītājiem ir hokejs. Mums rūp hokejs un tā nākotne Latvijā, tādēļ mūsu vēlme ir maksimāli veicināt tā popularitāti Latvijā, piedāvājot dažādas hokeja līgas un čempionātus.

Šodien esmu priecīgs paziņot, ka mēs, Viasat Sport Baltic un Viaplay sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju, pirmo reizi Latvijā skatītājiem varēsim piedāvāt sekot līdzi mūsu U-20 hokeja izlasei un viņu cīņai pasaules čempionātā hokejā! Tieši šajā komandā spēlē nākamie Sandi Ozoliņi un Artūri Irbes, kuri jau rīt, iespējams, pārstāvēs Latviju Nacionālās hokeja līgas komandās. Vērojot jaunos censoņus treniņu laikā, varu droši apgalvot, ka juniori ar lauvas spēku sirdīs godam pārstāvēs Latviju un pierādīs savu azartu, degsmi un spēku!»

LHF prezidents Aigars Kalvītis: «Viens no Latvijas Hokeja federācijas uzdevumiem ir hokeja popularizēšana valstī, tādēļ mūsu pienākums bija iegādāties no Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) TV pārraidīšanas licenci. Viast Sport Baltic ir veicis milzīgu darbu, lai Latvijas skaitītājs varētu vērot augstākās klases hokeju no Kanādas ar mūsu hokeja nākotnes līdzdalību. Novēlu Latvijas junioru izlasei veiksmi pasaules čempionātā, savukārt Latvijas hokeja līdzjutējiem gūt gandarījumu no spēlēm.»

Pasaules čempionāta hokejā junioriem spēles TV kanālā Viasat Sport Baltic un interneta platformā Viaplay:

  • 26.decembrī 22:25 ASV – Latvija
  • 27.decembrī 22:55 Latvija – Krievija
  • 30.decembra rītā 02:55 Latvija – Kanāda
  • 31.decembra rītā 02:25 Slovākija – Latvija
  • 31.decembrī 22:25 ASV – Kanāda
  • 2.janvārī 19:55 un 22:25 Ceturtdaļfināli
  • 3.janvāra rītā 00:25 un 02:55 Ceturtdaļfināli
  • 4.janvārī 21:55 Pusfināls
  • 5.janvāra rītā 02:25 Pusfināls
  • 5.janvārī 22:25 Cīņa par bronzu
  • 6.janvāra rītā 02:55 Fināls
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu