Ronda Rouzija: Sabiedrībā ir iesakņojies naudas kults

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pasaulē slavenākā MMA cīkstone amerikāniete Ronda Rouzija (12-1) gada pašā izskaņā pēc vairāk nekā gada ilgas pauzes atgriezīsies UFC ringā. Kopš pēdējās cīņas viņa kārtīgi atpūtusies, sakopojusi domas un novērojusi, ka cīņu sportā valda naudas kults.

«Ja motivācija ir naudā, tad lai iet ellē. Visi šie naudas cilvēki... Floids Meivezers, Konors Makgregors. Sabiedrībā ir iesakņojies naudas kults,» Rouzija citēta ietekmīgajā Ziemeļamerikas sporta medijā ESPN. «Tas vien, ka tas ir visvieglākais veids, kā piesaistīt uzmanību, nenozīmē, ka tas ir pareizākais.»

29 gadus vecā kopš 2015. gada novembra nav aizvadījusi nevienu cīņu. Toreiz viņa visai negaidīti zaudēja Holijai Holmsai.

«Konors man devis iespēju atpūsties, noņēma spiedienu no maniem pleciem, un par to esmu viņam pateicīga. Nekad neriskēšu ar savu ķermeni naudas vai uzmanības dēļ. Laimi man sniedz uzvaras un ka esmu pasaulē labākā,» teica Rouzija.

Nākamo cīņu Rouzija aizvadīs 30. decembrī Lasvegasā, kad UFC 207 šova ietvaros tiksies ar čempioni brazīlieti Amandu Nuņesu, kura 17 cīņās piedzīvojusi četrus zaudējumus.

Pēdējā laikā cīņu sporta sabiedrībā, medijos klīst runas, ka savstarpēju dueli boksa ringā varētu aizvadīt Makgregors un nezaudējušais amerikānis Meivezers, kurš aktīvas sporta gaitas noslēdzis.

Īrs Makgregors iepriekš izteicās, ka par šo dueli vēlas 100 miljonu ASV dolāru lielu honorāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu